Nisam siguran da li ova tema treba u startu da se objavi ovde ili pod sekcijom Prodavci & Servis ali podelio bih sa vama iskustvo koje imam vezano za kupovinu sata u Srbiji.
Naime pre mesec dana sam bio u Sloveniji i u trznom centru video prodavnicu satova sa Hamilton satovima. Probao sam Hamilton jazzmaster viewmatic i odusevio se. Dobio sam cak i dobru cenu koja bi uz povrat poreza bila odlicna kupovina. Da ne navodim razloge sto ga nisam kupio, brzo sam se pokajao i sa radoscu saznao da u Srbiji firma Chronos Time uvozi navedene satove. Firma nema prodavnicu u BGD-u pa sam im napisao mail 29. novembra sa pitanjima da li sat imaju na lageru i da li moze da se pogleda/kupi u beogradskom predstavnistvu.
Do dana danasnjeg na mail niko nije odgovorio pa se prosto pitam da li je ovo normalno?
Svuda kriza, ljudi se bore da prodaju sto vise, a kod nas potpuno suprotno. Stvarno mi je potpuno sumanuto da me iz Japana i Singapura (sajtovi za prodaju satova) kontaktiraju/odgovore istog dana nakon upita a u Srbiji prodjose dve nedelje i nikom nista.
Zao mi je sto je moj prvi post na forumu ovakav, ali mislim da je dobro da ljudi razmenjuju iskustva i daju informacije kako prolaze sa razlicitim firmama.
Kakva su vasa iskustva po ovom pitanju?
Pozdrav,
Bookmarks sajtovi