^ laneni, gde si nasao te box kutije za 270 din, ako nije tajna? hvala unapred.
^ laneni, gde si nasao te box kutije za 270 din, ako nije tajna? hvala unapred.
jole777 kaže:
i na sta lice bre
next year at this time I'll be a millionaire
Pa lice na kutiju Salim se naravno, ali to je stvarno dzabe. Jos da nam laneni kaze gde pa da pohrlimo..
Kupio sam je u Nisu radnja tj. zlatara se zove Marius.
Postoje dve varijante prva sa jastucetom unutra a druga sa horizontalnim drzacem...
Kutija odlicno izgleda, ima je u crnoj, sivoj i bordo varijanti...
Naso sam i spec. krpu za poliranje satova (nakita, srebra i zlata) u istoj zlatari za 200 din u pitanju je neka nemacka krpa, koja se inace ne pere i ne kvasi vodom... ima dekleraciju...
na kraju krajeva slikacu kutiju pa cu da je ubacim....
Gde si kupio tu krpu i kakva je,mislim jel si zadovoljan?
Ako te ne mrzi zakaci sliku kutije da je vidimo.
Pozdrav
ima ona radnja capriso na bulevaru za 2600 lepa kutijica jod dve ima
Dragi prijatelji u koliko neko od Vas poseduje neku staru kutiju od sata... tipa kutija od doxe,omikrona,longinesa,omege...
i pritom mu netreba rado bih je uzeo pa i platio kako god.
ako imate neku informaciju gde moze da se nadje bio bih vam zahvalan.
Marko krpa je kupljena gde i kutija u Nisu u zlatari Marius... takvu krpu mozes da nadjes u boljim zlatarama jer je spec za nakit.. srebro i zlato. Mogu ti reci da je neki cudan materijal u pitanju, ta krpa se ne pere tako su mi rekli. U principu svake veceri kad skinem sat protrljam ga tom krpom i stvarno sija... kupio sam je jer imam dosta satova pa sam hteo da isprobam.
Verovatno i obicna pamucna krpa moze isto ali je meni ovo bilo kao profesionalnija varijanta.
daj salji nam bre kutije...igradjujes se ali sallji
Jedna molba:
U Carpisa radnji u TC Usce ima ovih kutija od 2650 din za 6 satova, ali ne salju ih kurirskim sluzbama, pa ako je neko od forumasa iz Bg raspolozen da proseta do njih i kupi mi jednu, poslao bih mu pare unapred...
A ako ima ovih od 1140 din jos bolje.
Bookmarks sajtovi