Lakiranje gotovo, staklo je ubaceno!
Samo sarkice i tapaciranje sto mi je i najveci problem!!!
Lakiranje gotovo, staklo je ubaceno!
Samo sarkice i tapaciranje sto mi je i najveci problem!!!
Ne znam gde je on kupio ali znam da sam je ja uzeo u Delti pre nekih godinu dana ako ti nesto znaci...
Najlakse ti je da okrenes i pitas gde ima,dosta clanova ima tu kutiju tako da ih verovatno BPM nabavlja cesto i samim tim bi trebalo da ih imaju na stanju.
Pozdrav
Hvala Marko,pokusacu da ih kontaktiram,mada sumnjam da ce biti raspolozeni da mi posalju kutiju u Cacak... Ako je neko od clanova voljan da mi pomogne,bio bih mu zahvalan
CUBUS ORIENT CASIO ROMANSON SEIKO PULSAR LORUS
MEEX KENNETH COLE MAREA POLICE
Lutajući po Internetu naiđoh na ovu TORBU na odlaganje satova.
Reč je pre svega o kožnoj torbi koja se ručno izrađuje u limitiranoj seriji od svega 120 komada. Kompaniji Zeugma Straps je za taj posao potrebno 10 meseci. Svaka torba je numerisana brojem i u nju se može svestiti ukupno osam satova. Torba se zaključava sa dva kaiša, ima ručku za nošenje. Svaki sat se uz pomoć jastučeta može izvatiti odnosno staviti u torbu tj. u svoje ležište.
Cena torbe iznosi 540 USD ukoliko se plaća putem Western Union-a.
Web adresa proizvođača: ::: ZEUGMA STRAPS CO.::
Izvor
Ako nekoga zanima, video sam kutiju za satove u jednoj radnji u Vasinoj ulici, mislim da je broj 15. Radnja se nalazi kada od Platoa krenete ka Trgu, nekih 20-30 metara sa desne strane, a pre pošte u Zmaj Jovinoj. Kutija je od crne kože, ima beli štep, a na gornjoj površini se nalazi staklo. Ima mesta za deset satova, a košta oko 5.800 dinara. Jastučići mi se ne sviđaju zbog boje materijala (neka nijansa bele kafe), mada mislim da može da prođe. Nisam je kupio i ne posedujem je, ali ako nekoga zanima, neka slobodno pogleda.
Ukoliko nekog interesuje kutija-navijac za satove, nasao sam na kupujemprodajem pa mozete pogledati na ovom linku:
Nakit, satovi i dragocenosti : Kutija - navijac satova - ID 1563866 - Kupujem Prodajem
Jeste da je malo skuplja, ali deluje mi prilicno dobro. Staje 4+4 sata...
Ne preporucujem davanje 200e za noname kutiju, a deluje mi da ova to jeste cim nije napisana marka. Na ebay im se cena krece oko 80-100 evra na kupovini odmah, a na aukcijama moze da se prodje i za 50-tak evra.U kini sam ih vidjao za dvadesetak evra al mi je i to delovalo skupo jer ne bih bas stavio sat u tako nesto. Doduse, mozda je dobar za ponosne vlasnike replika ili vrh brendova kao sto su Konigsverk ili Jaragar, (nove verzije) ostalima preporucujem odlazak doneke eu zemlje u okruzenju i uzimanja kvalitetnog windera, ako im je vec neophodan.
Bio sam juce da pogledam kutiju. Meni ne deluje kao neka kineska, losa kutija, naprotiv, deluje izuzetno kvalitetno i elegantno uradjena.
Ja ne znam kakve si ti kutije nasao na ebay-u za 80-100 eura na kupi odmah, posto ja takve ne mogu da nadjem, pogotovo ne ovako velike za 8 satova (4+4). Verujem da se na aukcijama moze proci dosta jeftinije, ali onda je pitanje kako da je donesem i preko koga da je kupim uopste. A siguran sam da ima jos dosta ljudi koji imaju isti taj problem.
A evo linka sa ebay.de za ovu kutiju:
UHRENBEWEGER-REVINA 2003 BRW JUMBO 4+4-UVP499€-1B WARE-KLAVIERLACK-SIDEBAG-LEDER | eBay
cena na kupi odmah je 300e, plus 24e postarina da ti posalje u drugu zemlju. Ne znam kako si zakljucio da je onda ova ponuda od 200e za tu kutiju losa!?
Bookmarks sajtovi