Onda si je kupio odmah kad je tako dobra? Naravno, i sam si svestan da to ne vredi toliko.Zato si i odustao al nemas brige- jos dugo ce se to vrteti na kupujemprodajem a i sam prodavac ce vremenom shvatiti da ko ovde ima novca i dobre satove kupice ono sto vredi a nece se mlatiti sa noname opcijom.
A na pitanja - sa ebay-a kupujem sam. Opcija ima koliko hoces. Na primer:
NEW BLACK WOOD (4) + 6 AUTOMATIC WATCH WINDER BOX/CASE | eBay Naucis preko shipito-a na usa adresu i kad ti stigne sa sve postarinom te izadje manje od 100eur. To je winder koji sam sadna prvi mah nasao, ako trazis mozes i mnooogo bolje da prodjes. A najbolje je odmah da na albabi potrazis nekog od kineskih prodavaca koji valjaju takvu robu i gde ce te i postarina izaci manje a i gde nemas potrebe za shipito-om. Mislim, cemu narucivati winder iz usa kad odmah mozes iz kine odakle je dosao po ceni koja je daleko bliza realnoj- od par desetina evra max. Pogledaj alibabu, iznenadices se i prestace te odusevljenje kad vidis koliko mozes jeftinije da prodjes.
Mada ako vec imas 200e imas brand name opcije po eu i jos sa povracajem pdv-a izadju daleko jeftinije. Ceste su i rasprodaje tako da svasta moze da se nadje. Npr ko voli klasiku ovaj Modalo je lepo resenje:
Modalo 4 Plus 5 Automatic Watch Winder 101042 Winder World
mada meni se licno najvise svidjaju birkenstokovi karbon modeli. Cak toliko da se razmisljam da uzmem jedan iako mi winder nije neophodan.
Kad vec das za automatika pola iljade evra minimum i jos imas cetiri komada red je da to i stavis u nesto kvalitetno a ne da se ceses po glavi kad pocnu da slabe motori u kineskom cudu. Jedino ako nisi uzeo parnisa, onda mozda bude i sinergije
Bookmarks sajtovi