-
Re: Kutija za satove
Bas tako Shmizz...Onu fotku sam stavio samo zato sto mi je najbliza, gde se vide fioke :)
Mogao bi medijapan doci u obzir. Ima ga u raznim debljinama. Mozes nacrtati ono sto ti treba i sa dimenzijama odneti u neku firmu koja sece ivericu i medijapan po meri (ima valjda tako necega i po Hrvatskoj). Tamo bi ti bi ti sve to isekli po nacrtu, a ti kod kuce samo spojis.
Ova varijanta bi trebalo da je prilicno povoljna. Ni ja ne mogu da procenim koliko bi izaslo jer nemam pojma koliko bi to bilo veliko (nikad nisam video 100 dzepnih satova na jednom mestu :D ). Jedino sto bi strane morao obojiti ili furnirati (ili obloziti tkaninom, kozom, skajem...)
-
Hvala vam puno na odgovorima!
Ipak sviđa mi se druga varijanta a to je više kutija imat radi lakšeg manerviranja,prenošenja itd.Ipak nije za ostavljat ovakvu kolekciju na vidljivu mjestu već se mora s njom na sigurno a to je lakše s više kutija.Na žalost i meni se doista sviđa ovakva kutija za sve satove al prilike nisu takve da ta opcija bude prva.Zbog stalnog lošeg stanja financija (ma što ovaj priča do zadnje kune utrošio na satove) kutije su na drugom mjestu al ne i zadnjem:lol:
-
A i to što kažeš... Tebi treba nešto prenosno-praktično-lepo-sigurno. (4 u 1)
Sigurno je sigurno! :yes4:
-
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Ja sam vala licno svoju kutiju pazario u carpisi (imaju za 6 i 12 satova).
Cijena za onu od 12 satova je bila oko 75 KM (37 eura otprilike).
Cijena prihvatljiva po meni. Evo i slike kako to iznutra izgleda.
Prilog 21402
-
Jeste, prihvatljiva je svakako, ali nije kutija - navijac, vec samo kutija za odlaganje i cuvanje satova. Tako da ce svaki automatik koji se duze vremena drzi, stati...
-
Da naravno da nije navijac za ove pare :D
Da ne bi stao samo redovno ih nosi ;) i eto ne treba ti navijac :D
-
Bogami kod vas su jeftinije kod nas je ova od 6 mesta 3700rsd a ova od 12 je oko 5000
-
zar ih ima jos kod nas u carpisi, ja sam zvao prosle nedelje i kazu da mena vise...
jel video neko uzivo na sta ovo lici, kvalitet?
Kutija za satove - kika - Dobrodošli u svet kike!
-
Ja sam video obe kutije, i manju i vecu, prosle nedelje u Carpisi u Plazi u KG.
I cene su bile manje nego sto je neko naveo.