Jel seka sa prve slike ide uz kutiju?
Jel seka sa prve slike ide uz kutiju?
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
A jel navijaju ili su samo za odlaganje? U slucaju da su samo za odlaganje, ne vidim sta tu vredi skoro 4000 dolara. Daj da unajmimo stolara i da zgrcemo parice (salim se malko, ali samo malcice (nekih 34%)).
Eh, ja zaboravih moju Scatolu di tempo, ne mogah da nadjem adekvatne zupcanike (a nisam ih ni trazio previse jer sam tad bio slupan u levu ruku), pa je ostalo samo na kupljenom elekromotoru... Valjda cu do nove godine nesto da nabudzim.....
@ Nesa: Razume se, zasto bi inace ormar kostao 4000? Dolazi spakovana unutra
Poslednja ispravka: anbeast (7.8.2012. u 0:38)
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Da navijaju koliko sam razumeo a za seku I TATA BI SINE(ubice me zena onom mojom sekirom ako ovo vidi)
Cene u Karpisi su prenaduvane, to je jedna od najjeftinijih prodavnica u kojoj sam bio u Italiji. Ko ima šanse tamo da kupuje, poprilično je jefitno, ali i ne vrhunski kvalitetno.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Svaka čast na trudu.
Estetski utisak: odličan, pet.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
M.Mijatović,svaka čast.
Da je što pre popuniš
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Drugari pre neki dan otisao bzvz do Delte i udjem u Caprisu i gle cuda imaju odlicnu kutiju za satove. Placena 3200 dinara i ima 12 mesta za satove. U toj radnji sam ja uzeo poslednju ali mislim da ima u drugim njihovim radnjama U izboru su imali i duplo manju , sa 6 mesta za satove identicnu kao ovu, i njih su imali na lageru....cinimi se da je cena oko 2500 hiljade ali nisam siguran.
Evo i fotki
Bookmarks sajtovi