Mislim da cu ja pazariti tu za 6 komada, malo mi je jaca cena (imajuci u vidu da je slicna takva pre bila nesto preko 1000 dinara). Ali nigde drugde nisam nasao bolju za te pare...
Printable View
Mislim da cu ja pazariti tu za 6 komada, malo mi je jaca cena (imajuci u vidu da je slicna takva pre bila nesto preko 1000 dinara). Ali nigde drugde nisam nasao bolju za te pare...
Bilo je ovde reci na forumu, zenska verzija te kutije u Carpisi je bila nesto tipa 1200-1300 dinara. Jedina razlika je bila u obliku te bravice. Verujem ja da je super kvalitet i uzecu je svakako, mrzi me da cekam snizenja. A ne treba mi bas za 12 satova, ne znam ni sam...
...ako je razlika samo u bravici, a 1K din jeftinija, ja bi sevn`o tu žensku na jedan , pa taman i rozle boje bila !
Kutija je odlična, ja sam upravo kupio veću, za 12 satova, u Caprisa radnji u Bulevaru Kralja Aleksandra 244.
Mislim da vredi te pare.
nije kutija nego izložbene vitrine za prezentaviju satova
na ovoj stranici potroših skoro cjelo popodne
Dietlin - home
ljepa tech rješenja za prezentaciju satova, cjenu nisam ni htio tražiti da mi ne pokvari užitak gledanja.
zvao sam carpisu i cena za 6 komada je 2650 a za 12 komada 3200 dinara e sada gde su te cene sto vi kazete i te zensko muske kutije pojma nemam.
Sky to su cene , koje sam i ja video samo ne znam da li ih imaju jos , treba nazvati:)
Imaju ih samo su mi malko skupe.Moze li mi neko reci koliko treba biti minimalna unutrasnja dizmenzija po visini da bi satic lepo stao sa onim malim jastucetom a da se kutija moze zatvoriti.Nasao sam na ebayu kutije od pravog drveta u ekstremnom kvalitetu sa klavir lakom-sjajem i kazu da su za izlaganje satova u izlogu radnje ali mi je nekako unutrasnja dizmenija mala da bi se kutija zatvorila sa satom kao da je namenjena da samo bude otvorena sa satom koji stoji u njoj i trazi novog vlasnika.