Sky, predpostavljam da moze da se zatvori.
Uostalom, koja je svrha kutije za satove, ako mora da stoji otvorena
Sky, predpostavljam da moze da se zatvori.
Uostalom, koja je svrha kutije za satove, ako mora da stoji otvorena
Evo kako izgleda.U principu je za jedan sat da lezi vodoravno u uzlogu e sada da li moze i za cuvanje vise satova to je pitanje.
High Quality Wooden Watch/Bracelet Presentation or Display Box | eBay
Ovu aluminijumsku sam pronasao kao najbolji odnos dobijeno ulozeno plus besplatan transport do srbije plus super cena.
New Jewelry 12 Grid Slots Watches Display Storage Box Case Aluminium Square | eBay
Ova druga nije losa, sto je za 12.
Ova za jedan sat mi je malo bezveze, sta ti znaci samo za jedan.
Sta mislite o ovakvim kutijama? Tj.brine me da li bi ovakve kutije mogle lepo da se zatvore kada se satovi poredjaju?
Na koje kutije mislis.Ova alu mislim da je ciljano pravljena za to ne vidim razlog za brigu.
Pisao sam ovde na forumu kako da se otvori paypal ko je procitao moze da krene u kupovinu.
Jel' zna neko da li ovakva kutija ima da se kupi kod nas:
Watch Storage Travel Watch Case Holds 2 Watches, Black Colored Exterior
mislim da takvu neces naci,ja sam ti pronasao ovakvu jednu malko elegantniju varijantu.
2 WATCH BROWN PU LEATHER STORAGE DISPLAY TRAVELLER HOLDER CASE BOX FREE P&P | eBay
Znam ja da napolju ima da se nadju ovakve i slicne kutije, nego me interesuje da li je neko mozda kod nas video nesto slicno...
Vidim da odavno nema nista novo u ovoj temi pa da postavim ja jednu zaimljivu kutiju sa ebay-a
6 Grid Jewelry Watch Collection Display Storage Organizer Leather Box Case Black | eBay
Ko ima PayPal account free postarina kutija za 13e otprilike
Poslao sam poruku prodavcu da vidim prima li uplate na neki drugi nacin osim preko PP nadam se
da ce moci
Poslednja ispravka: VLADAN P (27.2.2013. u 18:36)
Baš fino izgleda na slikama.
Hajde naruči, pa ako je takva stvarno... da i ja uzmem jednu
Da si u BG, lako bi rešili PP .
Navratiš do mene, daš mi pare, ja pred tobom platim račun... gotovo za 2 min.
Bookmarks sajtovi