Lako je vama da me zezate, danas sam VladomS video Breguet rotirajuću kutiju za 800€, a ja još sanjam onu Kinesku za 80€, ništa gora od nje nije ali mi je tako nedostižna.
Lako je vama da me zezate, danas sam VladomS video Breguet rotirajuću kutiju za 800€, a ja još sanjam onu Kinesku za 80€, ništa gora od nje nije ali mi je tako nedostižna.
Ma Igore ne treba ti kutija, moses meni da das sat koji ti je visak, pa cu ga ja redovno nositi
HE HE!
Samo ako kojim slučajem dones Damasko.
Hvala na odgovoru. Tek sam se vratio sa terena pa jos nisam krenuo u potragu. Za BMP znam kuda cu, nego ne znam gde je EDIT. Moze li i tu mala pomoc? Pozdrav!
EDIT - Imaju kutiju za 5 satova,cena 4370 rsd
Prodaju i kutiju za navijanje,kosta oko 8000 rsd[/QUOTE]
Josip, Marko5 je mislio na istu radnju, dakle BPM.
Edit, dakle ispravka samog sebe. Zatraženi odgovor je dao sam, BPM je radnja koju tražiš.
E, sad sam se slatko sam sebi nasmejao... Izvinjavam se sto ispadoh tutlav al' mene na forumima nesto nema pa se nadam da cete mi oprostiti nesnalazenje. U svakom slucaju, jos jednom hvala na pomoci!!!
Nikakav problem nije, nisi ispao tutlav.
Nego nisi nam spomenuo koje satove imaš da rotiraš u toj kutiji?
Ja nisam trazio kutiju sa rotacionim mestima vec obicnu, drvenu sa staklom u poklopcu zbog satova sa solarnim panelima. Dobio sam pravu informaciju i danas sam u BPM prodavnici "Pinttila" u Mercatoru takvu kutiju i kupio po ceni 4.370 din. Na netu su takve kutije nesto jeftinije ali ova je zaista kvalitetna i bar nisam morao da je cekam. Dakle, jos jednom hvala na informaciji.
Inace, imam i jedan sat koji bi mogao da se baskari u nekoj rotacionoj kutiji medjutim, za njega mi treba opet savet nekoga od vas forumasa satoljubaca:-) Rec je o satu Nivada GLX Anniversary, koji je star nesto vise od 25 god. Sarka sa narukvice kojom je pricvrscena za kuciste se odlemila pa bi je ponovo trebalo pricvrstiti. Treba promeniti dihtung, ocistiti brojcanik, a bogme i osveziti fosforne tacke na brojcaniku i kazaljkama. Treba ocistiti i podmazati ceo mehanizam. I da ne bude zabune, nije on u tako katastrofalnom stanju kao sto bi se pomislilo na osnovu opisa. Jednostavno nikada ga nisam nosio na generalku i sad je vreme za to. On inace radi bez problema i kad je bio nov za mesec dana bi zurio izmedju 5 i 10 sekundi.
Ima li neko od vas predlog za preciznog mehanicara koji bi mogao da osvezi mog ljibimca?
Prilog 3013
Srba Mihajlović ali ovde imaš dosta časovničara gde bi mogao da popraviš sat kako ne bi ispalo da besplatno reklamiram Srbu.
Izvini, znam da si pitao za kutiju za satove, drago mi je da si je našao ali aj postavi fotke kako kutija izgleda i molim te postavi novu sliku Nivade izgleda da ovu nisi dobro postavio.
Bookmarks sajtovi