Na kraju nista od kutije valjda sad ne moze shipping u Crnu Goru
Na kraju nista od kutije valjda sad ne moze shipping u Crnu Goru
Velvet Pillow Hard Box Black Square boxes 10 positions Metal buckle inside beige color Transparent surface box elegant Dropship-in Watch Boxes from Watches on Aliexpress.com
Evo jedna ljepa kutija za satove, a i cena je dobra. (Postarina iznesuva 20den u Makedoniju, proizvod stize za 20-30 dena. Pozdrav
Cek jel to tvoja kutija???
next year at this time I'll be a millionaire
Pogledao sam sve varijante koje imaju i nazalost ne odgovaraju zbog dimenzija.I gde se mogu pronaci dimenzije promer jastucica je 40mm..najvise ide do 43mm a to je za vecinu satova malo i bice im tesno...I ja trazim vec duze kutiju da kupim i nista nisam nasao da ima zadovoljavacuje dimeznije a opet da nije preskupo...Carpisu zovem svake nedelje vec dva meseca i nikako da daobiju a njihove su malo komotnije ali nista posebno...pravljenje je ocigledno jedina opcija ili skuplja kutija da se poruci sto je od 80$ pa navise...
Da li je neko naručivao nešto sa aliexpress.com, koliko su pouzdani što se tiče isporuke u naše krajeve?
Ja sam narucuvao vise puta. Strana je mnogu pouzdana i imas kontakt za prodavacom. Cim uplatis, pare zadrzavaju od strane, pa cim ti stigne proizvod se prebacuju od strane na prodavac. Ukoliko ne si zadoljan sa proizvodom, mozes im isti vratiti po postu a pare cu ti biti vrateni na tvoji racun.
Vlatko, hvala za informaciju.
Sutra koliko vidim imaju neke velike popuste pa je pravi trenutak da naručim jednu kutiju za satove.
Deluje da su neke kutije baš kvalitetne:
Retail HIGH QUALITY! 28*11.3*9CM Mahogany Painting Wooden Watch Packing Box/ Case with 5 Lattices-in Watch Boxes from Watches on Aliexpress.com
Jeste...ta je najbolja ..ali svaki sat je preko 4,3 cm koliko tamo ima mesta...
Bookmarks sajtovi