Teško je naći kutije sa čistim prostorom za sat (ne računajući pregrade) većim od 43 mm.
Ako neko nađe nešto što valja i ima 50mm čistog prostora, neka javi.
Teško je naći kutije sa čistim prostorom za sat (ne računajući pregrade) većim od 43 mm.
Ako neko nađe nešto što valja i ima 50mm čistog prostora, neka javi.
I meni se svidja ista kutija.
Drvena, sa najviše mesta od svih što sam gledao.
Ukupan prostor za satove unutar kutije iznosi 25.4cm, što je oko 5cm po satu kad se uzmu u obzir i pregrade, što bi za moje satove trebalo da bude dovoljno da se ne dodiruju.
Više bi mi odgovarala kutija za 6 satova, ali su u tim kutijama pregrade maksimalno 4cm.
Ima sada nekih popusta na jomashopu za takvu kutiju ali ubijaju za transport.imaju i jeftine windere ali opet taj transport...
Gledao sam ih i ja, lepe kutije ali kao što si već rekao, transport...
Zaključio sam da je ovo najelegantnije i najkomotnije rešenje:
Free shipping RETAIL Painting Watch Display Tray 34.5*19.5*4.5cm with 12 position for watch-in Watch Boxes from Watches on Aliexpress.com
Svaki sat ima više od 5cm širine, ne postoji ograničenje zbog poklopca odozgo...i košta samo 25 EUR.
Zahteva samo da se odvoji jedna fioka za satove... ali to je najmanje što može da uradi bilo ko ozbiljno zaražen satitisom.
Idealno bi bilo kada se radi nameštaj da se uradi i plitka fioka po meri.
Uz malo mašte, može se napraviti i LED svetlo koje se pali kada se fioka otvori. Nije to komplikovano i može se uraditi i bez kablova: sada postoje svetiljke za nameštaj koje rade na baterije i imaju izuzetno malu potrošnju.
Evo, ja baš merkam jednu takvu plitku fioku... a mere su joj idealne... jedino da nekako ubedim ženu da izbaci pribor za jelo
Pa to je jedna sasvim nova dimenzija.Onda kutija ni ne treba,verujem da se po meri za fioku moze napraviti na CNC ulozak, ma ima sigurno ko to moze da napravi samo su jastucici problem....jos kada bih imao fioku..
A moze i ova
Free shipping Watch Display showcase/watch holder storage box case SB JB4-in Jewelry Packaging & Display from Jewelry on Aliexpress.com
Imaju obicnu crnu dole na strani moze da se nadje, malo jaca cena ali prostrana.
Ima ih nekoliko razlicitih prodavaca koji to nude pa ako uspem po toj ceni poruciti normalnu crnu javljam...
Samo da znate da na Aliexpress.com - Online Shopping for Electronics, Fashion, Home & Garden, Toys & Sports, Automobiles from China. mozete da se cenkate so prodavacite za cena koja vi odgovara i vas. Za 50-60$ ima solidne kutije za satova.
Mr D- I ja sam imao neku slicnu ideju kao ti, nazalost jos nije realizovana, samo umjesto kutije ja sam planirao da ovo ispraznim, ova linija ionako ne radi i da stavim staklena vratanca i LED svjetla unutra, samo bi bio problem kako da ih fino poslozim unutra trebala bi mi neka postolja ali otom potom to je neka moja ideja koju mozda i realizujem nekada
Bookmarks sajtovi