Stvarno impresivna kolekcija a i nacin na koji je prikazana. Ja sam mislio nesto kao ono sto si ti postavio bez poklopca da stavim u onaj otvor u ormaru ali ne znam da li moze da stoji uspravno i da stavim LED sijalice sa magnetom tako da se pale kada otvorim vrata nasao sam klip na youtube kako se to pravi nije mnogo komplikovano
Zato sam ti i poslao.
Mislim da bi super bilo da satovi stoje uspravno.
Procitah ovu tvoju ideju o satovima u ladici jer bi to bilo mnogo lakse izvodljivo i odmah sam izmjerio svoju ladicu u radnom stolu i fali mi 3 cm jedino bi stala ako bi je okrenuo a onda bi satovi stojali okrenuti u stranu sto ne izgleda bas lijepo. Jao dje smo ovo sad pokrenuli moracu razvalit radni stol da bi stalo
Bas da vidim za koliko ce tebi da stigne? Jesi li free postarinu izabrao ono sto pise rok isporuke od 15-60 dana
Da, tu opciju. Nadam se da će da bude 15.
Ne vjerujem da ce biti 15 ali nece ni 60 mozda 20-ak dana
od 20 - 25 biche
ckvrlj, čestitam!
Deluje jako kvalitetno.
Ja sam večeras na kraju ipak naručio ovo, pa ćemo videti kome će pre da stigne
Zaključio sam da mi je praktičnije da napravim fioku sa satovima, nego da koristim kutiju.
Jednostavno, nemam mesto gde bih držao kutiju uvek dostupnu. Imam naviku da menjam sat u toku dana (npr. kad dođem s posla, skinem odelo ali promenim i sat), a previše vremena je potrebno da se izvadi iz ormana, otvori, uzme sat, zatvori, vrati... ili sam ja lenj za to...
Uglavnom, osmislio sam kako ću u postojeći ugradni plakar (sa policama) dodati jednu plitku fioku (bez stranica) na kojoj će se nalaziti ovaj nosač za satove... i mislim da će baš biti lepo. Slikaću kada završim.
Bookmarks sajtovi