I ja cu vjerovatno ovu ili onu malo vecu za 18 satova za svaki slucaj nadam se prosirenju kolekcije
I ja cu vjerovatno ovu ili onu malo vecu za 18 satova za svaki slucaj nadam se prosirenju kolekcije
Mislim da je ovo najprakticnije resenje. Jednostavna fiokica sa nosacem za satove je najlaksa za manipulaciju. Odlicna ideja ako volite cesto da menjate sat.
Mr D,
svidja mi se tvoja ideja. Verujem da će da izgleda odlično i da bude veoma praktično kad završiš.
Verujem da će dosta nas sa foruma naručiti nešto slično kad budemo videli slike.
Nadam se da će nam kutije stići bar pre prvog maja, da nas obraduju za praznike.
Ova croco sara me izludjuje a ima je na skoro svakoj kutiji koja mi se dopala
Na ovom sajtu iz Kine
resenje je da pronadjes koja ti se svidja kod nekoliko trgovaca i pitas svakog ima li to plain black without croko i neki ce sigurno imati
Gledao sam i ja tu, svidela mi se zbog toga što staje 8 satova, ali sam zbog šare odustao.
Baci link od prodavca od koga si naručio bez kroko šare.
Ovaj kaze da ima plain black cim potvrdi da je to naziv boje kojom porucujem od njih uzimam..sporo odgovaraju
Free shipping Watch Display showcase/watch holder storage box case SB JB4-in Jewelry Packaging & Display from Jewelry on Aliexpress.com
Ovaj ima croco a pitao sam i za plain black ali nema odgovora jos, to mi je rezerva... ubacili su Srbiju u spisak ali je jaci sa cenom 5$....javicu ko potvrdi pa mozes poruciti...
Free shipping Leather watch jewelry box leather wood storage fashion quality(support DROP SHIPPING)-in Jewelry Packaging & Display from Jewelry on Aliexpress.com
Porucio prvu opciju i sada cekam 20+dana..Na neku foru ne radi internet kartica Rajfa..obicna je prosla...
Ok. Hvala.
Bookmarks sajtovi