-
5 Priloženi(h) fajl(ova)
Re: Kutija za satove
Posle 3 nedelje ... sasvim dobra kutija ...nekoliko na brzinu napravljenih slika...link za kupovinu je par poruka gore...vrlo prostrana kao sto sam i ocekivao i sto mi je bilo presudno.Kvalitet nije spektakularan ali najvise prostora za te pare.39 $ sa svim troskovima
-
Čestitam. Izgleda odlično. Ja očekujem da moja stigne ovih dana, još 18-og je bila za carinu, izgleda da im se ne žuri. :)
-
Svidja mi se sto ima dosta prostora kvalitet je vjerovatno u skladu sa cijenom vjervatno prihvatljiv. Da li je poklopac stklo ili neka plastika providna? ckvrlj da li si ti narucio onu bez poklopca
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Ne, ja sam naručio klasičnu sa poklopcem, ovu sa slike.
Mr D je koliko se sećam naručio bez poklopca.
-
Pleksi, sasvim pristojno izgleda.Za sada jedino sto zameram da su i jastucici mogli biti nesto manji da bi se narukvice mogle lakse spakovati, ali i to zavidi od sata do sata i kakva je narukvica....pusticu neku sliku kada je puna satova.Izmedju sata i poklopca takodje ima dovoljno mesta.
-
2 Priloženi(h) fajl(ova)
Nakon 3 nedelje, stigla je i meni kutija.
Drvo, boja mahagoni, veoma pristojan kvalitet, dosta mesta i za veće satove.
Cena 25 EUR (uključujući isporuku).
Evo par slika napravljenih mobilnim. Prave slike ću staviti kada ugradim ovo u malu fioku za satove.
Prilog 65675Prilog 65676
Kao što se vidi, u gornjem redu sam odmah dobio podstanare... ali moraće da nađu drugo mesto kada moji satovi dobiju društvo čim stigne neka prinova...
-
6 Priloženi(h) fajl(ova)
Najzad stigla i moja kutija. 10 dana čamila na carini, a ništa nisu naplatili. :)
Prilog 66126
Prilog 66127
Prilog 66128
Prilog 66129
Prilog 66130
Prilog 66131
Prezadovljan sam, veoma kvalitetno urađena, mesta sasvim dovoljno za satove veličine 45mm.
Inače, ovo prazno mesto je rezervisano za Orient blue ray. :)
-
Odlicna je,
reci mi ako mozes ili na PP koliko je izasla i odakle.
Hvala
-
Naručio sam je sa AliExpress.
Plaćena 31.50$ (bio je neki popust od 10%), isporuka besplatna. Tačno mesec dana je trebalo da stigne, mada je dugo bila na našoj carini (od 18. aprila).
-
Vidis ti to koliko su je drzali na carini, mozda je i meni takva situacija sa jednim Orientom kojeg sam za sestru narucio(vidjela od mene pa oce i ona sat) ca Creationa prije mjesec i 22-23 dana. Mogu li nekako ja da provjerim da li je tu zapelo.