Ovo cu ja da napravim u kolima. Imam i ja cetiri sata da stavim. Bas nemam vremena da odaberem sat .
Ovo cu ja da napravim u kolima. Imam i ja cetiri sata da stavim. Bas nemam vremena da odaberem sat .
...i ja ću ovo da napravim. Kad idem od firme do firme da zabadam nos i ruke u motor, da menjam satove
Victorinox - real steel with mechanical soul
Neko će pozvat hitnu da te vode na posmatranje!
Da odgovorim na svoj post od pre skoro 2 godine...
Nikako da mi dodje na red za kupovinu ova kutija za nosenje satova na putovanja, pa sam konacno odlucio da je nabavim.
Kupljena u BPM-u, cena 2.690,00 dinara.
Kutija je napravljena od crne koze, i stvarno je fenomenalna i kvalitetno uradjena.
Kao sto se vidi na slikama, napravljena je za 2 sata, i bez problema staju satovi i sa vecim dimenzijama.
Ima koznu pregradu koja stiti satove da se medjusobno ne ostete.
Da ne duzim, evo slika:
Lepa i praktična. Svidja mi se.
I meni se svidja ali nisam je vidjao
next year at this time I'll be a millionaire
^Nisi gledao gde treba.
Stvarno dobro izgleda i dosta je prakticno za putovanje, posto mogu da se nose tri sata bez straha da ce se nesto ostetiti.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Skoro si je kupio kod njih? Jel da?
Aha, prosle nedelje mi je stigla.
Imaju jos nekoliko modela na sajtu, u raznim varijantama-od boje, preko velicine do materijala od kojih su napravljene.
Mali problem pri online narucivanju predstavlja cinjenica sto nemaju informaciju da li su svi modeli sa sajta raspolozivi za narucivanje, vec prvo moraju da provere po prodavnicama za konkretan model.
Ovu moju kutiju nisu imali na stanju u glavnoj prodavnici, vec su je povukli iz NS pa su je tek onda poslali meni.
BPM Satovi & Nakit. Kolekcionarske kutije za satove i nakit
Prosle nedelje sam dobio na poklon Invicta kutiju za 1 sat.
Gledao sam ove kutije na netu, i znao sam da postoje 3 razlicita modela-za 1, 3 i 8 satova.
Kada sam dobio kutiju bio sam ubedjen da je ovo kutija za 3 sata-kutija je prosto ogromna, cak malo i neprakticna za smestaj samo jednog sata.
Da se vratim na kutiju-deluje mocno, stvarno privlaci paznju, lepo je sve uklopljeno, ali je kvalitet ipak malo slabiji nego Pelikan kutije koje vec posedujem.
Evo i par slicica:
Bookmarks sajtovi