Ima u Novom Sadu prodavnica sundjera - sundjerana. Zaboravih adresu ali mogu da se raspitam. Postoji veliki broj razlicitih vrsta sundjera I razlicitih tvrdoca . Tamo bi mogao resiti problem.
Printable View
Ima u Novom Sadu prodavnica sundjera - sundjerana. Zaboravih adresu ali mogu da se raspitam. Postoji veliki broj razlicitih vrsta sundjera I razlicitih tvrdoca . Tamo bi mogao resiti problem.
E to mi treba... Javi obavezno...
Komsija evo link
Kvalitetni sundjeri u raznim gustinama | Sundjer za komfor
Ja sam ih pronasao kada sam hteo ubaciti u kutiju....sve lepo premerio i na kraju video da mi kutije nema....kada sam selio u novi stan....odletela tko zna gde.
Sada prvo moram OPET nabaviti kutiju pa sve ispocetka.
I da, seku sve na tvoje mere.
Posto i sam imam nekoliko Peli kutija i ja sam trazio gde kod nas mogu da nadjem ovaj sundjer koji bi posle iskrojio i isekao po meri, pa sam kontaktirao ljude iz prodavnice sa linka koji je dao MMario.
Ja nisam iz NS, pa sam im poslao mejl i objasnio sta mi treba, a oni su mi poslali kurirskom sluzbom uzorke 2 sundjera koji se koriste za to sto nama treba.
U pitanju su sledeci sundjeri:
Sundjer za komfor
Sundjer za komfor
Nama bi, po mojoj proceni, odgovarao sundjer sa 1. linka, a njegov naziv je tehnicki sundjer K27.
Cena table sundjera K27 u dimenzijama 200 x 120 x 1 cm je pre par meseci iznosila 735,00 dinara.
Na zalost, nismo uspeli da se dogovorimo oko usluznog secenja i slanja, pa nisam realizovao ovu nabavku.
Ako budes isao da vidis te sundjere, pogledaj i ovaj K27.
A ako neko bude isao da kupuje kod njih a raspolozen je da pomogne kolegi, da mi se javi na pp-trebala bi mi pomoc oko kupovine ovog sundjera...
Hvala. Kad odem pogledaću. Mada mislim da bi pre odgovarao ovaj K27 debljine 4cm ili 5cm, jer je 1cm debljine malo... U svakom slučaju sve ću se raspitati... Pomalo je jaka cena s obzirom da mi ne treba tolika sunđerčina, treba mi otprilike pravougaonik dimenzija 15x43cm (visinaxširina) debljine 4 ili 5 cm... Ne znam da li je moguće poručiti da ti iseku tačne dimenzije sve sa "prorezima za satove"...
Ja sam kupio sundjer u Gundulicevoj ulici u Novom Sadu, tu je moglo da su kupi na malo, i na tacnu dimenziju. Nije moguce iseci proreze za satove, ako sam dobro razumeo to zahteva CNC secenje...
Malo da probamo sami nešto da napravimo :)
So Many Things to Do, So Little Time: DIY Watch Organizer