Ima u Novom Sadu prodavnica sundjera - sundjerana. Zaboravih adresu ali mogu da se raspitam. Postoji veliki broj razlicitih vrsta sundjera I razlicitih tvrdoca . Tamo bi mogao resiti problem.
Ima u Novom Sadu prodavnica sundjera - sundjerana. Zaboravih adresu ali mogu da se raspitam. Postoji veliki broj razlicitih vrsta sundjera I razlicitih tvrdoca . Tamo bi mogao resiti problem.
E to mi treba... Javi obavezno...
Komsija evo link
Kvalitetni sundjeri u raznim gustinama | Sundjer za komfor
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Ja sam ih pronasao kada sam hteo ubaciti u kutiju....sve lepo premerio i na kraju video da mi kutije nema....kada sam selio u novi stan....odletela tko zna gde.
Sada prvo moram OPET nabaviti kutiju pa sve ispocetka.
I da, seku sve na tvoje mere.
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Posto i sam imam nekoliko Peli kutija i ja sam trazio gde kod nas mogu da nadjem ovaj sundjer koji bi posle iskrojio i isekao po meri, pa sam kontaktirao ljude iz prodavnice sa linka koji je dao MMario.
Ja nisam iz NS, pa sam im poslao mejl i objasnio sta mi treba, a oni su mi poslali kurirskom sluzbom uzorke 2 sundjera koji se koriste za to sto nama treba.
U pitanju su sledeci sundjeri:
Sundjer za komfor
Sundjer za komfor
Nama bi, po mojoj proceni, odgovarao sundjer sa 1. linka, a njegov naziv je tehnicki sundjer K27.
Cena table sundjera K27 u dimenzijama 200 x 120 x 1 cm je pre par meseci iznosila 735,00 dinara.
Na zalost, nismo uspeli da se dogovorimo oko usluznog secenja i slanja, pa nisam realizovao ovu nabavku.
Ako budes isao da vidis te sundjere, pogledaj i ovaj K27.
A ako neko bude isao da kupuje kod njih a raspolozen je da pomogne kolegi, da mi se javi na pp-trebala bi mi pomoc oko kupovine ovog sundjera...
Poslednja ispravka: vlada035 (18.10.2014. u 18:39)
Hvala. Kad odem pogledaću. Mada mislim da bi pre odgovarao ovaj K27 debljine 4cm ili 5cm, jer je 1cm debljine malo... U svakom slučaju sve ću se raspitati... Pomalo je jaka cena s obzirom da mi ne treba tolika sunđerčina, treba mi otprilike pravougaonik dimenzija 15x43cm (visinaxširina) debljine 4 ili 5 cm... Ne znam da li je moguće poručiti da ti iseku tačne dimenzije sve sa "prorezima za satove"...
Ja sam kupio sundjer u Gundulicevoj ulici u Novom Sadu, tu je moglo da su kupi na malo, i na tacnu dimenziju. Nije moguce iseci proreze za satove, ako sam dobro razumeo to zahteva CNC secenje...
Malo da probamo sami nešto da napravimo
So Many Things to Do, So Little Time: DIY Watch Organizer
Bookmarks sajtovi