Sjajno. Bas listam po forumu informacije o kutijama jer mi treba i naletim na ovo. Probacemo.
Sjajno. Bas listam po forumu informacije o kutijama jer mi treba i naletim na ovo. Probacemo.
Za G-Shock satove savrseno! Za ostale vec ne znam.
Jutros sam naleteo na ove kutije u Lidlu:
https://www.lidl.rs/sr/p/pokloni-po-...-satove/p12527
Za ovu cenu (1199 za kvadratnu i 1299 za pravougaonu kutiju) dobija se sasvim ok proizvod. Nista wow ali sasvim pristojno.
Verovatno ce vrlo kratko biti u ponudi, ako nekoga interesuje neka pozuri...
Poslednja ispravka: BobanMax (16.12.2019. u 11:08)
Hvala na obavestenju, uspeo sam da kupim 2 pravougaone.
Da vam ispričam svoju priču:
naručio sam pre nove godine iz Kine kutiju za 12 satova.
Stigla je pre neki dan i kad sam je otovrio, imao sam šta da vidim.
Pogledajte slike.
Staklo razbijeno, presudio je, izgleda, udarac u čošak. Možete videti da je i pocepan celom dužinom materijal iznad (koji glumi kožu, najverovatnije je najlon u pitanju). Na trećoj fotografiji vidite kopču koja je bila ušrafljena ili zakucana u poklopac kutije (nisam nigde našao ta dva šrafa/eksera).
Cela kutija je od kartona. Najgore je što je staklo bilo zalepljeno za gornji i donji karton. Pa dok sam staklo vadi napolje gornji štep od belog konca se sav iskidao.
Sad ću morati da izvučem sav konac, zalepim sa zadnje strane neki deblji najlon ili tanki pleksi.
Sve u svemu: razočaravajuće.
Kutija je stigla u običnoj tripleks kartonskoj kutiji u koju je ispred stakla samo ubačen tanak stiropor.
Sama kutija je bila u običnoj, tankoj providnoj kesi.
Ni traga od neke zaštitne folije ili folije sa onim vazdušnim balončićima.
stara, dobra kineska poslovica:
svako jutro pojedi jednu zivu zabu i nista gore ti se nece desiti ceo dan...
Strasno...jesi li imao broj za pracenje???
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
next year at this time I'll be a millionaire
Baš razočarenje! Poznato je kako se oni ophode prema paketima, evo i jednog klipa na tu temu.
I ja sam imao oštećenu robu, srećom nije bila skupa. Sve je do pakovanja, ako je dobro obložen stiroporom preživeće, ako ne onda su šanse male.
A vrlo je moguće je da su ga i naši oštetili (pošta, carina) da ne grešimo dušu.
Moglo se oštetiti tokom celog puta. Baš loša zaštita proizvoda.
Imao sam broj za praćenje.
Paket je stigao u Novi Sad oko 10. januara, oko 17. je bio spreman za isporuku. Podigao na pošti 27.
Ovo je bio poklon od kuma. Cena je bila oko 20 evra.
Poslao sam im mejl sa žalbom, pa ćemo videti.
stara, dobra kineska poslovica:
svako jutro pojedi jednu zivu zabu i nista gore ti se nece desiti ceo dan...
Danas su ove kutije ponovo na akciji u Lidlu
Mogu reci da sam prijatno iznenadjen kvalitetom za 10e!
Jutros ih je bilo gomila u Lidlu na Tosinom bunaru, skoro niko ih nije uzimao...
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Bookmarks sajtovi