Za navijanje ili za cuvanje? Ako trazis za cuvanje satova onda imaju u BPM-u ali za 5 komada i to je ova sto sam ja uzeo 4370 din. Za navijanje imaju isto ali samo za 1 sat i kosta oko 8000 din.
Za navijanje ili za cuvanje? Ako trazis za cuvanje satova onda imaju u BPM-u ali za 5 komada i to je ova sto sam ja uzeo 4370 din. Za navijanje imaju isto ali samo za 1 sat i kosta oko 8000 din.
Dosla plavusa kod casovnicara da promeni bateriju. On ljubazno odgovara
da je to sat na navijanje.
Plavusa izlazi iz radnje i poce navijati "Aleeeee-aleeeee, aleeeeee-aleeeeee..."
Već se pominjalo...
Zanimljivi linkovi i novosti iz sveta časovničarstva
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Mozda glupo pitanje ali kako rade te kutije za navijanje automatika? Na beterije? Struju? Neko rucno navijanje?
@d1d, funkcije-programi koje imaju rotirajuće kutije su,
obostrano navijanje, funkcija u levu stranu, funkcija u desnu stranu. Priključak za struju kao i napajanje baterijom koja se izuzetno brzo potroši. Jako dobra praktična stvar naročito ako imaš više automatika, mene recimo mrzi da podešavam sat kada stane sa radom.
Ne znam koji je program Magovih kutija, bum se već sam oglasil?!
Razmisljam da kupim neku kutiju za navijanje automatika (sa sto vise mesta), pretpostavljam da sve imaju prikljucak za struju? O kutijama pojma nemam, neki predlog modela i proizvodjaca, a da je odnos cene i kvaliteta u razuminm granicama?
Odnos cena, kvalitet ja bi ovu magovu, bez ikakog razmišljanja. Kod nas nema takvih kutija, morao bi da ih naručiš e sada je problem što sajtovi gde ih ima ne isporučuju za našu zemlju.
Par primera kako kutije izgledaju Watch Cases
Bookmarks sajtovi