Hvala, drugari, hvala , mogli bi da uvedemo i neku pink temu za sajt .
simo - hvala puno za informaciju !
Hvala, drugari, hvala , mogli bi da uvedemo i neku pink temu za sajt .
simo - hvala puno za informaciju !
No time to lose
^ ma, taman posla, vlado! a pink tema - obavezno!
jole777 kaže:
Dal ima njihiva radnja negde blizu Kraljeva da se i ja ogrebem za jednu ili ako neko hoce da mi kupi ako je jos ima u Novom Sadu
@vladas
Koji je sat sa leve strane,pored Omege u kutiji?
^ Marko, radi se o Buler GT-u. Model prilicno lici na Datejust, ima ETA mehanizam a imam indicije da se bar odredjeni deo delova radio u saradnji sa Rolex-om.
No time to lose
Lep sat,ako mozes postavi par slika mada mi se cini da sam ga negde video na forumu...
Moguce da sam postavio jednu njegovu sliku, ali postavicu jos par... Ovaj Buler zaista zasluzuje da bude slikan!
No time to lose
Drugari, da li neko zna da mi kaze gde mogu da nabavim kutiju za longzina...
Moj drug je pre nekoliko meseci kupio Lonzin Lindberg u pitanju je polovni sat i pri tom nije dobio kutiju za njega.
Ja trazim onu nisku kutiju duguljastu a ne box kutiju, hocu da izgleda vintaz... u principu ne mora da ima natpis to bi ja izgravirao na laseru, ne znam da li ima po ovim prodavnicama satova...
hvala unapred.
Pa mislim da bi najbolje bilo da pogledaš na ebay-u, računam da ćeš tu gotovo sigurno pronaći to što te interesuje. U Srbiji ne znam gde bi mogao to da nađeš, možda da pogledaš u nekoj antikvarnici, na sajmovima antikviteta ili možda na domaćim online berzama.
Jel tražiš originalnu ili može bilo koja kutija tog dizajna?
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
ne mora da bude originalna... hteo sam da nabavim neku drvenu kutiju pa da posle izgraviram logo lonzina.
danas sam skitao gradom i obilazio zlatare... u jednoj sam naso ono sto trazim... kutija u kojoj pakuju nakit, tacnije lancice.
jedini problem je sto je za 15mm kraca... ne moze sat sa kaisem da stane.
imaju i klasicne box kutije ali to meni ne odgovara.
zanimljivo: box kutija za sat sa jastucicem vrlo lepa i elegantna ( imitacija kozne kutije)samo 270 din! pa to je dzabe!
moracu jos da tragam... u svakom slucaju hvala..
Bookmarks sajtovi