Hvala,hvala i hvala
Hvala,hvala i hvala
ZAJEDNO SMO SKUPA!
srecan rodjendan, druze!
lep si poklon dobio!
jole777 kaže:
Posle par desetina kojekakvih razloga,uglavnom izmisljenih od strane prodavaca cveca i industrije slatkisa, za poklanjanje kojecega,nije lako naci originalan poklon,a nista lakse i dobiti takav. Ovo je odlican izbor. I,neka je srecan rodjendan,ziv bio.
Hehe... predobar poklon, stvarno mi se sviđa i baš me interesuje kako će izgledati kada je preradiš.
Srećan ti rođendan.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Hvala deco
Živi bili!
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Ljudi,meni ovo ne treba ali natrčah na to.Pa sad, ako valja i ako nekoga zanima...
Reč je o kutiji za navijanje automatika.
Nakit, satovi i dragocenosti : Uredjaj za navijanje kinetickih satova - ID 518826 - Kupujem Prodajem
ZAJEDNO SMO SKUPA!
E pa Simo, super izgleda! Upravo sam krenuo do Delte
No time to lose
heh, zaista je odlicno uradjena, a hvala drugu Neši za ovo otkrice. U njihovoj radnji u Knezu moze se kupiti veca kutija, za 12 satova (oko 3.200), a u Delti imaju samo ove male... jos da napomenem da je doticna kutija tzv. "zenska", i ona je na ovom velikom popustu, dok "muska" kutija izgleda identicno, ali je druge nijanse i ima kockastiju kopcu, a kosta 2.800. tako da u ovom slucaju podrzavam gej varijantu, pa sam uzeo "zensku".
jole777 kaže:
Bookmarks sajtovi