Ali bio je savijen tako da se ne vidi. Pih, 'lebac mu, kako me vidovnjačke sposobnosti nisu poslužile
Ali bio je savijen tako da se ne vidi. Pih, 'lebac mu, kako me vidovnjačke sposobnosti nisu poslužile
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Koji si ti car, za Šapiro-Vorf hipotezu sam i zaboravio, setih se Opšte jedan
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Eh, a sticajem okolnosti baš sam je danas spomenuo na predavanju
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Gos. Tomoviću kakav ste Vi Kralj!
Mišić M.
Samo jedan savet pri kupovini novog sata.
Izbegavajte prodavnice S&L!!!!
Da pojasnim.
Kupio sam nov sat i nakon pola godine pukne narukvica. Prva informacija od njih je da se ceka 2-3 meseca. Sta cu, nemam izbora i pristanem. Nakon mesec-dva javljaju mi da ne mogu da nabave narukvicu i to je to. Baci sat u djubre. Takav bezobrazluk nisam nigde video. Sta je sa obavezom da isporucuju rezervne delove par godina posle prodaje a da ne spominjem u garanciji. Zaista sam iznenadjen da neko posluje na ovaj buvljacki nacin dok mu prodavnica sija i odaje lazan utisak ozbiljnosti.
Naravno da to nije to.
To je to samo ako ti pristaneš na to.
Oni imaju zakonsku obavezu prema tebi i moraju da je ispune.
Ne mogu se oni vaditi na proizvođača.
Ako je nešto nemoguće da ispune onda moraju da ponude nešto drugo (drugi sat).
U najgorem slučaju moraju da ti vrate veći deo novca.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Moraju da vrate kompletnu sumu, ili da daju nešto drugo u tom iznosu.
Lekar mi je prepisao da jedem malo ali često. Ono malo mi polazi za rukom, ono često mnogo teže (Magnus&Bunker)
Bookmarks sajtovi