Evo još se ne mogu pomirit sa lošom politikom nekih trgovina kojima ostavljamo novce na ovaj ludi hobi. Smatrao sam da smo napustili stari način razmišljanja i da su se neki trgovci malo više okrenuli kupcima ali eto moj najnoviji primjer me razuvjerio. Prije 5-6 dana u nadi da bi kupio sat opet me u startu sasjeku da mi nije dobro . Poludio sam i poslao mail trgovini (Krona - Zagreb) koji neće vjerojatno ništa promjenit ali eto.... Ak ste imali lošeg iskustva pišite.....
Text maila slijedi dolje i odgovor istih a što se mene tiče ta je trgovina zatvorena za sva vremena.
Poštovani
Današnju kupnju sata u Vašem "Exclusive" trgovini odgodio sam samo radi vašeg "Excluzivnog" pravila ponašanja prema klijentima (budućim kupcima).
U popodnevnim satima došao sam ispred vaše trgovine u najboljoj namjeri kupit sat marke
Longines Homepage Watches - Collection Conquest L3.687.4.56.6.
Naravno da sam molio zaštitara da mi otvori vrata vaše Excluzivne trgovine , koja je usput excluzivna samo radi natpisa na vratima.
Nakon premišljanja i vrtnje glavom zaštitar se udostojio otvoriti vrata i reći da dodjem za 10-15 min jer unutra ima već dvoje ljudi.
Uz moj upit da li je moguće da ne mogu ući u trgovinu zbog dvoje ljudi unutra isti je odgovorio "da " i zatvorio vrata.
Pričekao sam ispred trgovine 10 minuta i dočekao da ljudi izađu van.
Opet sam zamolio da mi se vrata otključaju što je zaštitar i napravio .
Ušao sam u trgovinu i pogledao navedeni sat te na vašu žalost odustao od kupovine istoga.
Razlog odustajanja od kupovine leži u Vašim pravilima ponašanja prema kupcima. Kupovao sam satove po cijelom svijetu i razumijem vaš strah od ne znam čega ili koga ali nigdje nisam doživio da se čovjeku ne da ući u trgovinu zato što je vec unutra jedan ili dva čovjeka .
Ako želite biti exclusivna trgovina satova, u kome kupci žele izvršiti transakcije kupnje sata a da ih se ne gleda ili neznam što drugo, (u normalnim Excluzivnim trgovinama se to zove prostor diskrecije) kao u puno skupljim trgovinama i puno excluzivnivnijim markama satova, gdje je cijena jednog sat kao Vaša cijela polica, onda se trgovina i politika ponašanja prema kupcima mora drastično promjenit na bolje.
Odnos i usluga prema kupcima trebaju biti na puno višem nivou od onoga što vi nudite.
Exclusiva ne znači samo imati poznate marke satova u trgovini, već puno više od toga sto bi vi trebali znatiu i u skladu sa tim se ponašati .
Nakon par prijatelja koji su me upozorili na lošu politiku prodaje u vašoj trgovini nažalost uvjerio sam se i sam .
Nadam se da će ovaj e-mail barem malo pridonjeti u promjeni Vaše politike poslovanja prema budućim i starim kupcima kao i posjetiteljima trgovine.
Na ljubaznost osoblja (prodavačice) nemam nikakve zamjerke , gospodjica je bila jako ljubazna .
Lijep pozdrav
Odgovor iz trgovine je na razini 4godišnjeg dijeteta.
Poštovani g.
Ovom prilikom Vam se još jednom želimo ispričati zbog nastale situacije.
Nadamo se da Vam zbog toga nismo ostavili loš dojam u našoj trgovini, u koju ste uvijek dobro došli.
Lp
Krona Exclusive
Bookmarks sajtovi