Bas me interesuje vase misljenje o ovom satu: Louis Vuitton LV277
Bas me interesuje vase misljenje o ovom satu: Louis Vuitton LV277
Iskreno meni se svidja po izgledu
The Tambour automatic chronograph LV277 features an exceptional chronograph movement, symbolizing all the watch-making know-how of Louis Vuitton.
- Swiss Made
- 5-year guarantee
- Case diameter 41.5 mm
- Steel case, brown dial
- Alligator strap
- Movement: LV 277 caliber automatic chronograph.- Oscillations: 36,000/h. Certified chronometer.
- Chronograph function: measures hours, minutes and fifth of seconds
- Watertight to 100 meters
- Sapphire glass
- Hand and figures luminescent in the dark
- Date at 4:30
kakav li ga mehanizam pokrece to vec ne znam
Poslednja ispravka: milan zmaj (21.10.2011. u 6:53)
next year at this time I'll be a millionaire
Logika mi govori da je Zenith unutra.
cini mi se da sam video negde da mu je cena oko 15000 us dolara,pa moguce je onda.
Meni se dopada, a unutra je Zenith, naravno.
36,000/h mora da je
meni se ne dopada.
zapravo, taj fancy unisex hermafroditski metrosexualni fazon mi je - nit je muski, nit je zenski, nit je sportski, nit je elegantan, a i, kao, sve je to odjednom... pravi sat za milana stankovica...
naravno, samo moje misljenje, ali sve u svemu - steta sto je ta masina zavrsila u takvom kucistu...
jole777 kaže:
eh za milana stankova je onaj sto JK nosi a ne ovaj. naravno ukusi su razliciti ali vise mi vuce da je muski sat nego unisex
meni samo smeta sam naziv sata i nista vise. zamisli samo da na njemu stoji ime nekog drugog brenda...sasvim drugacija prica
+1
Apsolutno se slazem sa Simom, a sat je skroz nedefinisan i previse debeo koliko se sa slike moze videti.
Zenith je sigurno unutra posto pripadaju istoj grupi (LVMH).
Moj savet je da se ugledaju na Cartier, Bvlgari i Chopard ukoliko zele da se pozicioniraju visoko. Drugim recima kompletni in-house mehanizmi, u suprotnom ce se samo utopiti u masu modnih wannabe high-end/luksuznih satova.
Pozdrav.
ime i da ne komentarisem... narocito mi se ne svidjaju ti linkovi za kais... valjda mi najvise zbog njih sat deluje kao neki hermafrodit...
jole777 kaže:
Bookmarks sajtovi