Tiha covece, mislim da si malo preterao, iako je replika u pitanju covek pod uticajem osecanja moze da uradi svasta. Uzmi za primer da znas da neka devojka nije dobra, pije, drogira se sta ja znam, a ti se zaljubis do usiju? Budes neko vreme sa tom istom I shvatis da ipak nije to to. Zavrsis pricu I cao. Ja sam tako doziveo ovo sto je clan izneo. Nije ga zanimalo sto je replika, vec jednostavno taj dizajn je zeleo na ruci da ima I kupio je sat u skladu sa svojim budzetom. Ispostavilo se da taj sat kakav god da je I koje god da ime nosi nije ono sto je on zeleo I hoce da zavrsi pricu sa tim. Kazes savetujemo da proda. Sto ne bi prodao, naglasi da je replika stavi neku normalnu cifru I proda. Ima mali milion ljudi koji bi nosili svasta nesto samo da pise neko poznato ime. On je reko sta je imao u vezi sa tim satom, naglasio je da je replika, znaci nije uvalio nesto kao original I to je to. I kao sto su vec rekli, nije pozitivna polemika o replikama vec samo razumevanje gde je greska I kako da ispravi. Pozz
Bookmarks sajtovi