5Likes
-
Banned
- Reputacioni uticaj
- 0
Re: Mehanički satovi u extremnim uslovima
Hahahahah ma kazem vam kakvi magneti, parafini, led i struja, ako babe prezivimo eto nas obojice na forumu opet. Nadam se da je i antibabetic ovaj SKX,
-
-
-
Banned
- Reputacioni uticaj
- 0
-
-
-
Banned
- Reputacioni uticaj
- 0
Hmmmm. Ja ovde radim ozbiljan i rizican test za dobrobitih svih nas, a onda neki upadaju i spamuju temu sa off topic. Molio bih moderatore da ociste temu od spama S postovanjem Nikola Polidiskopatija Sa Srednjestepenom Stenozom Spinalnog Kanala ( bole me ledja )
-
Stariji član
- Reputacioni uticaj
- 20
Svaka ti cast Nikola!
Razmisljao sam da isto uradim sa sub-om i jos da ga posle pravo iz zamrzivaca stavim u kljucalu vodu na pola sata ili da napunim pile kackavaljem,prsutom i sabmarinerom pa na kraju da ga bacim sa treceg sprata na beton iz sve snage... U zadnjem trenutku sam odustao jer znam da mu ne bi bilo nista i samo bi se dzabe cimao...
Salu na stranu ako budes slikao babe,molim te nemoj da delis to sa nama,kao sto dragon rece verovacemo ti sve!
-
Stariji član
- Reputacioni uticaj
- 17
-
Mlađi član
- Reputacioni uticaj
- 14
ja ga imam od 1977 godine i stalno je bio u uputrebi kao sat za ronjenje ima oko 4000 sati ronjenja sa njim, i sad je kao nov samo ima jednu manu gumeni kais sata ne moze trajati vise od godinu dana u singapuru ga platih 80$ davne 1977
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi