Ako bih bio neskroman, onda ovako nesto
Ako bih bio neskroman, onda ovako nesto
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Sjajni predlozi, ovde ima predivnih modela. Inace ja sam sigurno jedan od redjih koji koristi ovu funkciju na satu, bilo da je na mehanickom ili na kvarcnom. Jednostavno imam ritual i potrebno mi je tacno vreme izmereno u sekund. Naravno mogu to i mobilnim telefonom, ali zasto bi koristio mobilni ako vec imam na satu stopericu Elem mislim da je datum prilicno vazan detalj, i kada su u pitanju polufronografi sat mnogo lepse izgleda kada ima i taj prozorcic za datum. Pa se meni uglavnom takvi satovi i dopadaju. I taj izgled mi je na prvom mestu. Na drugom mestu su svi ovi fronografi sa lemanijom u sebi, bas zato jer su jedinstveni, i tek na kraju su mi ovi puni fronografi sa tri podbrojcanika. Mada kada vidim ovog Rolex'a kojeg je postavio Rus, vise nisam siguran ni u to
Poslednja ispravka: tolarbo (29.12.2012. u 1:44)
Evo i jedan koji se meni dopada, a bice ih jos:
Od ovih na rucno navijanje, trenutno mi se svidja ovako nesto.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
predivan sat
@Rus bravo, mnogo lep satic! Imam i ja nekoliko prelepih fotki, samo moracu da ih pronadjem, jer ovo su stvarno jedni od najlepsih chrono navijaca.
Bookmarks sajtovi