Surovo je izabrati samo jedan Ja odabr' Eternu ali i Damasko i Bikoglavonja su sjajni....
Surovo je izabrati samo jedan Ja odabr' Eternu ali i Damasko i Bikoglavonja su sjajni....
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Nema svrhe Neso. Eterna zauzima prvo i drugo mesto
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
You, Vladan Stevanovic, Djordje
tolarbo, popovac 76, milan zmaj, vladas, jagos, sima hrabri, Walter, Mister No, jagodanbg, RaleT, banja, Neša, bt321, nele, igor bg, vlajo, skydrummer, nikola.beograd, bajker71, bajker01, lemi, backarelli like this.
25 like-ova. Ja nisam video ni jedan da ima vise
He , vidiš , to mi nije zapalo za oko ! Medjutim, provalio sam da ima nešto magično u celoj VladanP kolekciji.... vrlo često sebe uhvatim kako blejim u njegovoj galeriji jer , nekako, prijatno za listanje i čitanje...
Sledeći kandidat je šturmanski 3133, vlasnik BT321.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Do sada sam neopravdano zapostavljao satove nešeg drugara Zmaja. Evo jedne omegice kojom ispravljam tu grešku:
Ova tema nikada nece izglasati nejlepsi sat,jer se neprestano pojavljuju novi i sve lepsi satovi.
Eh, druže moj, nisam ni mislio da se ovde takmičimo. Svako od nas ima nekakav ukus, ljubav prema ovom i onom satu ili brendu, pa kada je tako, možemo i da izmenimo propozicije takmičenja - pobediće svako ko bude učestvovao. Samo nek se mi lepo družimo i da uživamo u svojim satićima.
Bookmarks sajtovi