Možda nisu najružniji (mada nisu ni daleko od toga), ali svakako jesu satovi sa blesavim izgledom. Neki su već prikazani, neki nisu al ovde je prilika da ih vidimo sve na okupu...
Naravno, ko drugi no Japanci...
crazy japanese watches
Pozdrav
Možda nisu najružniji (mada nisu ni daleko od toga), ali svakako jesu satovi sa blesavim izgledom. Neki su već prikazani, neki nisu al ovde je prilika da ih vidimo sve na okupu...
Naravno, ko drugi no Japanci...
crazy japanese watches
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Takve satove po mom mišljenju nose ljudi koji,ako ničim drugim,žele da se istaknu satom koji nose na ruci.Tačnije ružnoćom istog.Što se tiče samih satova volim da nosim mehaničke satove.Ne cimam se oko menjanja baterije,a i mehanički satovi su mi nekako lepši.Satovi zapadnih proizvođača su malo van mog cenovnog dometa.Tako da trenutno nosim ruske mehaničke satove.Slava i Vostok.Slava je standardnog dizajna,pokazuje datum,za dane kada nije velika vrućina(zbog znojenja ruke).Kada je vrućina,nastupa Vostok.Vojni,izdržljiv,vodootporan,sa metalnom narukvicom.Jednostavno rešenje.
__________________________________Ova dva su bog zna šta!
The Kogan
CUBUS ORIENT CASIO ROMANSON SEIKO PULSAR LORUS
MEEX KENNETH COLE MAREA POLICE
Ni meni nije jasno! Ovo su klasici u svakom smislu te reči.
No, valjda zato i postoji ona "o ukusima ne vredi raspravljati"!
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Pa dobro, ne svidjaju se coveku . Npr, meni je skoro svaki breitling ruzan...
Mada, za doxu, obzirom da su klasici a time i prihvaceni od vecine (ne samo na forumu, vec i sire) kao dobri satovi i ja mislim da im nije mesto ovde.
Malo sam pregledao Zeno satove kad naiđoh na ovo čudo!
Nikako mi nije jasno zašto im treba ovaj model pored
toliko lijepih i dobrih satova koje prave!?
Ovo cudo kosta 5000 evraVerovatno najruznija stvar na svetu koja moze da se kupi za te pare
Bookmarks sajtovi