Video klip jednog ružnog: FROG
Promocija kiča na velika vrata.
Tema je škakljiva jer se u velikoj meri tiče ukusa o kojima, naravno, ne treba raspravljati. I pored toga nisam mogao izdržati a da je ne postavim ovde. Kad proizvođač angažuje poznatog dizajnera i da mu odrešene ruke, ništa bolje od toga. Mogućnosti su tada velike i onda povratno, njegov proizvod snažno utiče na formiranje ukusa potrošača. U ovom slučaju, uz svo poštovanje prema dizajneru i njegovom radu, proizvod je snishodio inače niskom nivou ukusa širokih masa, i umesto da ga makar za malo uzdigne, on mu potpuno povlađuje. Članak je na sledećem linku, a tu je i jedan od modela za one kojima je mrsko da pogledaju sve...prosudite sami:
Trendy White: ZIGMAN for Marli satovi
...požuri polako...
Novi model "ružnog" sata predsatvljen na Baselworld-u 2012. god. Izgleda kao dvogled!
MB & F HM4 Thunderbolt RT
Movement: Three-dimensional, hand-wound with two parallel barrels, 50 jewels, 21,600 vib/h, 72-hour power reserve
Functions: Hours, minutes and power reserveCaseGrade 5 titanium, 18K red gold and sapphire, 54 x 52 x 24 mm
3 parts: two pods and a central section
5 sapphire crystals: 2 x dials, 1 x central section, 2 x top and bottom display panels
2 separate crowns to set the time and wind the movement
DialRight dial: hours and minutes, hands coated with Superluminova
Left dial: power-reserve indicator with openworked hand in the form of a double-edged axe
Bracelet/Strap: Hand-stitched brown calfskin with titanium and 18K red gold folding clasp
Ko nema sat u kolima mogao bi da ga montira na instrument-tablu.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Jaoj, ovaj me je odmah asocirao na Grand pevače, zvezde i zvezdice! Nemojte me pogrešno razumeti, ali se meni baš ne dopada!
Cartier d’Art Tortue XL watch
Tortue XL watch, 18K yellow gold case K, cheetah patterned
Case: 18K yellow gold case K, a large hand-carved and filled with enamel decoration fire
Dial: 18K K yellow gold, hand relief and a large fire cheetah patterned enamel filled
Crown: 18K K yellow gold octagonal crown set with a sapphire
Strap: semi-matte black alligator
Clasp: 18K yellow gold folding clasp K
Water-resistant: 30 meters / 100 feet / 3 bar
Movement: Cartier 9601 MC manual winding mechanical movement
Number for sale: 80
Koja fora! Kako šta je, pa ručni rad, unikat...
Bookmarks sajtovi