Pozdrav svima,
kao što naslov teme kaže zanima me koji je najskuplji sat koji ste držali u ruci i kakav utisak je na vas ostavio? Naravno pozivam vas da glasate i u anketi kako bismo videli i finalnu statistiku ranga cene.
Najskuplji sat koji sam ja držao u ruci je Ulysse Nardin Freak Diavolo na koji sam slučajo naleteo u jednoj prodavnici satova u Bratislavi. Preporučena maloprodajna cena ovog sata je 133,000 EUR, ali ako se dobro sećam u prodavnici su mi ga ponudili za 118,000 EUR.
Ne znam kako da to objasnim, ali jednostavno nisam mogao da shvatim da to čudo koje sam držao u ruci vredi kao poveći stan u Beogradu. Da se razumemo, to je stvarno čudo moderne tehnologije i mikromehanike, i zaista ostavlja bez daha, ali nažalost i cena ostavlja bez daha. Mehanizam kao i podešavanje vremena na satu je zaista fascinantno, ali opet kažem nikako mi nije ulazilo u glavu da ta "igračka" toliko košta. Pored toga definitivno me nije oduševio dizajn i veličina sata, već samo njegova tehnologija. Na kraju ostao sam prilično ravnodušan prema satu kojem sam se nekada divio...
Za kraj još dve fotke ovoga sata:
Bookmarks sajtovi