271Likes
-
Re: Najstariji sat u vašoj kolekciji
IWC Schaffhausen zamalo u smece ?! Jaooo...
-
Mlađi član
- Reputacioni uticaj
- 14
imam isti! ovo je navodno njihov najbolji mehanizam! zvali su ga VOSTOK PRECISION, ima i neki ruski naziv.
pogresio sam...ovaj post je trebao da bude odgovor na slike VOSTOK sata koje je postavio jedan clan na prvoj strani
Poslednja ispravka: stula (20.10.2013. u 16:35)
-
Mlađi član
- Reputacioni uticaj
- 14
-
Ne tvrdim ništa ali taj sat sa natpisom Jungović može imati veze sa ovim-Puls - Aja Jung: Raj u potkrovlju
Citat iz teksta-
''Pre nego što će nas ponuditi kafom, spontano je potekla uzbudljiva priča o porodici Jung, pa kasnije Jungović, i samoj kući.
— Aja je moje pravo ime koje sam dobila po rođenju, čudno jeste, ima jevrejsko poreklo, retko je danas i u Izraelu, a Jung je porodično prezime koje sam vratila. Poreklo nam je iz Diseldorfa, moji preci bili su zlatari, juveliri, časovničari, trgovali su najfinijom robom, kristalima. Moj čukun-čukundeda zvao se Karl Jung, kao i čuveni švajcarski psihijatar. Došao je davno u Kragujevac, koji je tad bio trgovački centar. Kasnije je jednog sina poslao u Beograd, nažalost, a drugog u Ženevu. To je takođe jevrejski običaj da se deca pošalju na različite strane, pa ako jedan hramlje, da drugi može da ga povuče. U Ženevi još postoji ta radnja Jung, a kod nas je sve sravnjeno s ratom i komunizmom.''
Tags for this Thread
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi