1. Citizenov Eco-Drive Satellite Wave prima signal od sva 24 satelita, u zavisnosti koji mu je u tom trenutku najblizi. (Bar sam ja tako shvatio, ako nije ispravite me.) Pa mene zanima na koji nacin on dobija taj signal, sta to postoji u satu pa dobija signal od satelita, i za vreme i za vremenske zone...I pored toga, model je u limitiranoj seriji a kosta oko $3k....
2. Kako je moguce da fabrika Jacob & Co. proizvodi model Quentum koji ima 31-day power reserve?
3. Videh da Tag Heuer Carrera MP4-12C Chronograph ima ETA 2892 mehanizam, ali modifikovan koji je uradio Dubois Depraz, a kasnije sam video da se to ime pominje jos kod nekih dosta dobrih i skupih satova kao i da je Hamiltonu Dubois Depraz pomogao u unapredjivanju mehanizama, pa me zanima nesto o tom coveku, ili toj firmi....
4. Kod Vision Blue sata koji proizvodi Omega procitao sam da pise: The watch contains Omega's self-winding manufacture Caliber 8500 with improved Cp-Axial escapement on three levels. Pa me zanima sta ovo znaci?
To je to za sada, nadam se da imate odgovore na pitanja.
Pozdrav.
Bookmarks sajtovi