Na kojoj ruci nosite sat?
Nosim na levoj ruci.
Par dana sam ga nosio na desnoj dok sam na levoj imao neku povredu u predelu zgloba.
Na kojoj ruci nosite sat?
Nosim na levoj ruci.
Par dana sam ga nosio na desnoj dok sam na levoj imao neku povredu u predelu zgloba.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Pozz!Iskljucivo leva i samo kad sam napolju,kuci ga skidam i odlazem na mesto,cim izlazim odmah ga stavljam i krecem,cao,cao!
ovo mi lici na reklamu jula - lepo, lepse, levo
ja na desnoj!!!
E,da..Jednom sam nosio sat na desnu ruku i,bez preterivanja,imao sam osecaj kao da sam u okovima. :/ Ali bukvalno.
A inace sam po prirodi levoruk,ali pisem desnom jer me uciteljica naterala da pisem tom rukom.Samo pisanje desnom a sve ostalo levom rukom.
Ne skidam sat sa ruke nikako, sem tuširanja, da bi istuširao i taj pojas zglobni na ruci. Na poslu koji je vrlo ne zgodan, nosim sat i u džepu dve-tri iglice, jer oko petljanja u motornom prostoru viljuškara, desi se da otkinem i izgubim iglicu. Bez sata ne mogu, pa makar radio kao ginekolog ! U tu svrhu služe radni satovi. Svaki sekund van posla, nosim svoje ljubimce i nemam koncentraciju da pričam sa ljudima, jer mi je mozak usresredjen samo na jedno... a to je sat ! Nedeljom i svakim crvenim slovom, nosim obavezno moj gral, moju ljubav i moj najomiljeniji sat iz moje mini kolekcije.
Za sada nosim sat na levoj ruci . Zašto kažem "za sada" ? Pa ako puknem za sat štek koji skupljam za famozni auto (jer se trenutni raspada) , žena će da mi odseče levu ruku, te ću biti primoran da nosim na desnoj !!!
Hahaha - oće to naše polovine da urade,jakako! Na spavanju,npr!
Ja svoj vazda na lijevoj nosim! Obavezno skidam ukoliko je više nego moguće oštećenje pri obavljanju nekog posla.
Poslednja ispravka: HADzI DALIBOR (23.8.2012. u 10:35)
Bookmarks sajtovi