PloProf ne strci samo kad se nosi uz ronilacko odelo
PloProf ne strci samo kad se nosi uz ronilacko odelo
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Upravo
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Lično bih mogao samo sa jednim satom, nadam se da autor ne misli sa jednim samo do kraja zivota, ali da samo jedan nosim par godina, pa da zamenim, zasto da ne..
Bez problema bih ovaj kao Vladasov nosio svaki božji dan... stvarno Vlado, šta će tebi više od ovoga
Dobar izbor Sholym i 23jewels A kako je članak mahom namenjen nekome ko nije toliko zagrejan za satove i stil generalno, a trebalo bi da bude, valja krenuti od jednog
Tim još lakše. Ja više ljudi znam koji imaju jedan sat, i nose ga sve dok se ne pokvari, nego li ovih koji svaki dan menjaju. Takodje znam gomilu ljudi koji će reći da im nije dovoljan jedan telefon, jedan računar, jedan parfem, jedan auto...a meni je od svega toga dovoljno po jedan, tako da...samo tražimo izgovore
(spreman sam da snosim posledice za ovu izjavu...samo...neka bude brzo )
Recimo moj pokojni deda je do poslednjeg dana nosio svoju raketu, bez obzira sto je voleo satove ali valjda je zbog zivota koji je imao (a nije bio lak) uvek ostao na jednom. Ja bi najvise voleo da mogu tako al kad neide, neki kazu pohlepa ali nije to je ljubav, nije to sto mi zelimo vise satova lose i nisu oni koji imaju jedan nista skromniji samo jednostavno nemaju potrebu za tim da menjaju satove
P.S u planu je sredjivanje rakete samo da se sredstva skupe
Pa kad bih morao da izaberem jedan sat, potpisujem ono što je 23jewels napisao.....A opet ako nemora jedan, dobro bi tu došao jedan sub uz Omegu, Tag ne bih otuđivao, pa jedan fliger sa hronometrima tipa Forti, Hanhart ili slično.....i naravno za dajvere sam uvek otvoren.... može sve, Orient, Seiko, Citizen pa čak i Sector iz više klase....čisto za slanu i slatku vodu...
Inače je moj matori nosio Omegu do iznemoglosti (klasičnu "Geneve") sad sam ga ostavio sa Omikronom, a omegu je Bojović utegao kao praćku.
Poslednja ispravka: vlajo (10.12.2012. u 20:53)
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Bookmarks sajtovi