Pa, da...Submariner na sapu i teraj....Toliko je ikonican da uz sve ide
Pa, da...Submariner na sapu i teraj....Toliko je ikonican da uz sve ide
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Može,može....i pod košulju stane!
Dobro, i Tuna i SMP i te kako služe svrsi, ali opet, greh ih je rabiti besomučno
Jedan tesko, ali sa dva bi moglo.
Npr. jedan Sub, i jedan G-shock
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Sta ti tu, G-Shock, ovo-ono...Submariner je izmislio kategoriju ''Tool'' satova
Moze jedan sat - t.a.c.k.a
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Jeste izmislio, ali kao sto Hadzija kaze, skupa popravka.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Siguran sam da može jedan sat biti dovoljan. Jedan braon, jedan crni, jedan beli, pa jedan četvrtastog kućišta, jedan ronilački, jedan sa tahimetar skalom, i još jedan...uh što volim što to jedan daje puno opravdanja
anbeast kad povučeš kartu, ti povučeš onu najjaču... Sub je ipak Sub.
Ma, kakva popravka, zar ne znas da je Rolex najbolji sat na svetu i da njemu nikada ne treba popravka?! (Ok, sad sam vec mnogo neozbiljan)...
Ako smo vec na ovom terenu, verovatno neki ''dressy diver'' moze da ispuni ulogu jednog jedinog.
Evo, mislim da Orient Mako XL ne strci na kosulju i sako (doduse, sako je sportski), uz svecano odelo bi vec bio neprikladan.
Manje-više svi diveri koji nisu potpuno heavy duty leže uz sportski sako. Ali PloProf već nekako ne ide...
Bookmarks sajtovi