Interesuje me da li je neko od vas ikada video ovakav model Rolexa? Ovo je jedina slika koju posedujem, ne znam serijski broj i druge detalje.
Trazio sam preko neta, ali nisam video ni slican model... Navodno je original.
Pozdrav.
Interesuje me da li je neko od vas ikada video ovakav model Rolexa? Ovo je jedina slika koju posedujem, ne znam serijski broj i druge detalje.
Trazio sam preko neta, ali nisam video ni slican model... Navodno je original.
Pozdrav.
Poslednja ispravka: martinn (16.3.2009. u 2:45)
Iskreno nikada nisam video ovakav model, i iskreno liči mi na repliku mada ne mogu biti 100% siguran.
Nadam se da će još neko ostaviti svoje mišljenje.
Pozdrav,
V.S.
Ne znam da li ce i ovo pomoci, nabavio sam jos jednu sliku.
Izgleda da na pozadini pise OYSTER # GAS ESCAPE VALVE # ROLEX PATENT Rolex by Geneva Ref 5061 ili 5063.
replika!!!!
Ok hvala na mišljenjima. Tako sam i ja pretpostavio pošto sam pregledao sve slike Rolex satova a nisam naišao ni na sličan model ovom...
Pozdrav!
Vidjao sam kvalitetnije Q n Q satove od ovoga.
Ne znam zasto ljudi ne shavte par stvari...
da se Rolex ne nalazi na svakom koraku,na pijaci, na limundu itd, kao recimo Casio. Ne pronalazi se Rolex tako svakodnevno polovan, i ne prodaje se bas tako olako, tipa, trebaju mu hitno pare, pa ga daje "ispod ruke" za 100e i da Rolex bez par hiljada evra ne postoji...
edit: nesto me zeza forum, ne mogu da uvelicam slike, ali znam da na onom nasem buvljak sajtu ima isti, pa rekoh mozda se neko za njega zanima
Poslednja ispravka: 23jewels (3.1.2012. u 21:41)
Oces li moc nekako sredit taj problem, pa da pogledas slike... Cisto da cujem tvoje misljenje... I ostalih naravno...
sacu vam reci svima koji imate dilemu oko nekog sata da li je original ili fals: cim imate dilemu da li je original il fals, znajte da je fals, toliko o tome
Previše si isključiv Miloše.
Najčešće je tako ali ne uvek.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi