Ne znam da li je ovo pravo mesto za postovanje ovoga, ali nasao sam jedna oglas u dansanjim novinama 24 sata, pa mozda nekome bude zanimljiv!
Dakle, do nedelje, pa ako neko ima neki svajcarac viska, mr. Vesko () ceka nestrpljivo...!
Ne znam da li je ovo pravo mesto za postovanje ovoga, ali nasao sam jedna oglas u dansanjim novinama 24 sata, pa mozda nekome bude zanimljiv!
Dakle, do nedelje, pa ako neko ima neki svajcarac viska, mr. Vesko () ceka nestrpljivo...!
Poslednja ispravka: dragon (10.12.2010. u 18:46) Razlog: broj sa oglasa uklonjen
jole777 kaže:
Imam mu ja Jagera i Phillip za ponudit lol...pa ne mozes mi stavit prijeglas na Chronometros a ne napisat ispravno dva najbolja brenda.Zuti novinari svuda isti.Svaka cast profesionalcima.
Poslednja ispravka: jole777 (10.12.2010. u 11:33)
haha, pa sta zna dete... ) valjda misle - nije vazno, ionako se pola tih slova ne cita...
jole777 kaže:
Mr. Vesko velika sansa ,fenomenalno!
Hahahaha ja moram da ga pozovem, ovo je jače od mene!
Izgleda da su ovo ozbiljni igrači, mr. Vasko je samo prevodilac!
haha, care, stvarno si ga zvao!
prosto bih otisao i odneo neki Pater Phillip ili tako nesto, da vidim sta ce reci...!
jole777 kaže:
ljudi, mi se zezamo, a mozda je covek stvarno spreman da lepo plati neki dobar primerak, bez obzira na to sto je angazovao neke sarlatane da mu organizuju akciju?
jole777 kaže:
ehhhh
koliko bi Vas kod Vasketa otislo ali imate japance hehehehehehehehehe
mi Švajcarci imamo prolaz gde oćeš
Bookmarks sajtovi