Kao sto ckvrlj rece, potpuno mi je nebitno pakovanje, moze cak i bez njega ako mi se sam sat svidja.
Kao sto ckvrlj rece, potpuno mi je nebitno pakovanje, moze cak i bez njega ako mi se sam sat svidja.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Ja lično volim kada je nešto lepo upakovano. Time se svakako dodaje i doprinosi pozitivnom celokupnom utisku, ma šta god da kupujemo. To je onaj čuveni "value ad" koji ja ipak volim. Stoga, jako cenim kada je kutija ili pakovanje satova kvalitetno i lepo. Pomalo se smorim kada vidim da proizvođači na tome štede. Jedan primer štedljivih je i brend Skagen.
Što se tiče onih specijalnih pakovanja ili LE modela, a tu nema polemike... Pa pakovanje i dodaci koje stave unutra su samo izgovori za X cenu po kojoj se takvi satovi prodaju.
Pozz!
U principu i ja volim kad je nešto lepo upakovano ne samo sat. Ali mi prilikom izbora satova to nije od presudnog značaja za kupovinu.
Mišić M.
Uopste mi nije bitno u sta je sat upakovan. Ionako su mi sve kutije koje imam smetnja, pomerao sam ih sa jednog na drugo mesto nebrojano puta do sada...
Kutiju dozivljavam iskljucivo kao element zastite sata, prilikom transporta. Istog trenutka kada mi stigne u ruku, mogu je baciti. Za sve godine koliko imam satove, nikada ni jedan nisam odlagao u fabricku kutiju, osim kada fotografisem sat, ili ga prodajem.
Volio bi da je sto manja kutija da mi manje mjesta zauzima.. sluzi mi samo kod prodaje eto da ju imam, inace nebitan element.
Hm,kod izbora sata,kutija mi ne igra neku ulogu.
Ali,nije baš da volim da je skup sat zapakovan u kutiju od par €!
Stowa je imala/ima odličnu aluminijsku kutiju,Omega ima dvije: kartonska i vještačka koža i gomila propratne dokumentacije, ML Miros lijepu plastičnu kutiju, dok Tuna 017 ima jednostavnu kartonsku i tu su mogli staviti onu od 015 modela.
Bookmarks sajtovi