Verovatno je reč o destilovanoj vodi...
Malo sam skeptičan da sat stoji duže vreme u vodi... dihtunzi svakako propadaju...
Ideja mi se svakako svidja - jako lepo izgleda!
Verovatno je reč o destilovanoj vodi...
Malo sam skeptičan da sat stoji duže vreme u vodi... dihtunzi svakako propadaju...
Ideja mi se svakako svidja - jako lepo izgleda!
Being an engineer is a state of mind and therefore cannot be learned or forgotten!
Dobra ideja,ali nisam siguran da bih uzeo sat,iako je lep.
Dobar marketing, ama ne mi se sviga saatot nekako e premnogu ednostaven.
Ja sam pre jedno desetak godina dobio na poklon sat iz Nemacke (vise se ne secam marke, neka manje poznata) koji je bio u maloj providnoj plasticnoj ambalazi napunjenoj vodom. Kuciste i kais su bili plasticni, poklopac na poledjini je bio zatvoren srafovima. Sat je normalno radio i koristio sam ga par godina...
stara, dobra kineska poslovica:
svako jutro pojedi jednu zivu zabu i nista gore ti se nece desiti ceo dan...
anker je pre 35 godina ronilacke satove pakovao u ambalazi sa vodom, znaci nista novo neko se iz festine setio toga pa izmislili ponovo toplu vodu
Sjecam se kad sam bio jos klinac od jedno 14 godina, bili smo ja i tata na sajmu u Bazlu i ja klinac gledam satove i naiđem na diver-watch koji je imao neku vodu(sigurno nije bila voda al neznam sta je bilo) u kučišču. Bilo je tamo 95% napunjen sa tom "vodom" a ostalo zrak.
Brzo sam saznao da je taj prodavač srbin i zao mi je sto nisam zapamtijo koja je to marka bila. Mozda neko zna koji sam ja to satove gledao? To je super marketing....ne voda oko sata, nego voda u satu i radi
Mislim da je Swatch imao model sa vodom u ciferu.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi