23jewels jos uvek nije objasnio zasto sat prodaje nakon samo par dana!
-mislim da si propustio odgovor. Čovek je lepo napisao :
http://www.svetsatova.com/forum/f121...ls-4100-4.html
ma ja cu vec da uzmem dok se vi prepirete
next year at this time I'll be a millionaire
-najiskrenije rečeno, mene zeza što silno želim snzg13 , a ne verujem da mogu da odvojim keša za oba. Da u svojoj skromnoj kolekciji već imam snzg , ovaj Parnis bi definitivno bio moj !
Fenomenalan izgled , prihvatljiv SeaGull mehanizam sa Power Reserve indikatorom, dobra završna obrada i smešna cena su sasvim dovoljni razlozi za kupovinu. O samom izgledu sata, nebih ni da vas podsećam, dovoljno je videti...
-još nešto... ako smognem snage i parica, a sat se ne proda (otprilike polovina februara) vrlo lako će se desiti, da isti vidim na mojoj ruci...
Ja cekam jednog drugog kineza, da stigne posle NG.
Inace uopste me nije briga zasto ga prodaje, malo me je zacudilo, doduse, ali bilo je takvih slucajeva (tek kupljen sat u oglasu) i sa Omegama, IWC i drugim.
Nije mi jasni zasto 23 mora nekom da se pravda i da se oseca lose zasto porodaje sat mozda mu trebaju pare za bolji sat..cime se ljudi ovde bave????
ko i zasto prodaje sat posle nedelju dana orao javi se,ne moze pao...samo sad ide nova teorija zavisti tj izviniti zavere
aaaa sad je to druga stvar ako se drugim clanovima treba pravdati zasto se prodaju satovi!
next year at this time I'll be a millionaire
Bookmarks sajtovi