Dobro si to napravio,
svaka cast na izvedbi
Dobro si to napravio,
svaka cast na izvedbi
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Svaka cast, lepo izgleda Ali kao sto kazu prethodni komentari, smanji brzinu i to dosta. Trenutno kao da testiras G silu koju satovi mogu da izdrze, nije ni to lose, spremni su za svemirsku misiju
Dobar posao
Što kažeš,potenciometar i ,eventualno,tajmer i gotova stvar.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Hvala na brzim odgovorima. Smanjicu ali necu puno, recimo duplo manje ce biti dovoljno za moje potrebe posto ne bih da mi bude ukljucen u struju po ceo dan, tako da ce 1h rada dnevno biti dovoljno za punjenje od 600 okretaja sata.. Nisam siguran da to sa tajmerom umem uraditi, VLADANE jel imas neki link da bih viteo taj proizvod koji bi mi odgovarao, ispravljac na struju koji pokrece motor je 16v dc 800mA(Znaci nesto kao akomulator). Nisam siguran ni koji mi potenciometar treba...
Bilo kako bilo, uopste nije jednostavno napraviti ovu spravicu. Iako sam mislio da cu je napraviti za 2 sata ostadoh dva dana. Problem je bio u malim vibracijama koje se javljaju od samog motora dok "bruji", pa sam morao metalnu osovinu preseci po pola i izmedju dva dela umetnuti mekanu gumenu osovinu (nasao u podrumu) koja bi upijala te vibracije i stvarno radi posao.
Bookmarks sajtovi