Cuo sam od nekoliko njih da su imali problem sa T-Touch i da su morali da menjaju ceo mehanizam i opet im sat neradi kako treba,neke funkcije i dalje prave problem.Bolje zaobidji ovaj model pogotovo ako je polovan.
Cuo sam od nekoliko njih da su imali problem sa T-Touch i da su morali da menjaju ceo mehanizam i opet im sat neradi kako treba,neke funkcije i dalje prave problem.Bolje zaobidji ovaj model pogotovo ako je polovan.
Hvala svima na savjetima (ha, cak se i rimuje)
Za sada sam odustao od ove kupovine.
Ne toliko zbog sata (koji mi se svidja bez obzira na rizik) koliko zbog komplikacija oko primopredaje i placanja koje bi trebalo organizovati na precac.
T Touch ce morati da saceka neki organizaciono bolji trenutak a kupicu ga kad tad sigurno, pa makar crko iduceg dana
Posebno zahvaljujem krstinu koji se, nesebicno, ponudio da pomogne bez oklijevanja
Pamtim i nadam se da cu moci da uzvratim nekom prilikom.
Pozz
J.
Detaljan opis problema oko tog modela, ima i ovde na forumu ( i to, čini mi se u 2-3 teme) ...
Victorinox - real steel with mechanical soul
Baci oko na Roamer Trekk Master ... jest "šašaviji" od Tisoa i da mu narukvica može biti kasnije problem, ali se na njega (bar ja nisam video) niko nije žalio !
Roamer of Switzerland: Trekk Master
Victorinox - real steel with mechanical soul
TT ne kupujem za vannastavne aktivnosti za to imam protrek a imao sam i suunto core ali se lose pokazao. TT mi se svidja zbog njegove geeky prirode. mislim da je TT, pored one omegine crvene bizarnosti, najnerd sat na trzistu.
Bookmarks sajtovi