Ej , vladas , pa pogledaj čoveče ponudu, odlepio sam što nemam keša !!!
Znači, nov u kutiji za 561 euro bez šipinga !!!!! Pa kud ćeš bolje i jeftinije, a da je 7750 (7753) ...
Victorinox Swiss Army Men's Professional Alpnach Watch for $�725 for sale from a Trusted Seller on Chrono24
....znam da sam dosadan, ali ponuda je VR !
Poslednja ispravka: backarelli (26.9.2012. u 12:13)
Victorinox - real steel with mechanical soul
E sad me ubi Baki sa ovim...
neću spavati dok ne napravim 600E...
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
T044.614.21.051.00 Tissot PRS516 Automatic Chronograph Black Dial Mens Watch
Jel ovaj Tissot spada u "povoljne", meni se jako svidja (osim mozda narukvice), i on ima 7750...
Imas dosta povoljnijih satova sa istim mehanizmom...
Skoro je jedan bio na jednom linku isti brend sa tim mehanizmom za dosta povoljnoj ceni
next year at this time I'll be a millionaire
Da nemas mozda taj link
KO voli HAMILTON
Hamilton H36516585 Watch | Ashford.com
Si fueris Romae, romano vivito mori, si fueris alibi vivito sicut ibi!
Kad smo vec kod Ashforda i Hamiltona, ovaj nije najjeftiniji ali se radi o vrlo retkom i trazenom 7750 baziranom satu:
Hamitlon Khaki Field Base Jump Chrono
Naime - sat nema klasicne drukere (engleski - pusher) vec se hrono funkcija pokrece pomeranjem krunice na gore ili dole. Mehanizam pokretanja se povremeno zaglavljivao ali se radi o fenomenalnoj ideji.
Ashford inace trenutno ima dosta jedftinih Hamiltona (a video sam i poneku Bulovu) sa 7750!
No time to lose
Da, ima lepih 7750 komada za ne tako veliku kintu... ovo je stvarno vredno pomena. (885.60$)
Hamilton H64616331 | Ashford.com
Victorinox - real steel with mechanical soul
Bookmarks sajtovi