Posto sam nov ovde, najpre zelim da vas sve pozdravim!
Forum je super. Mislim da je jedini ove vrste kod nas. Danas sam kupio sat, a posto su mi pomogle informacije koja sam ovde nasao odlucih da se i ja oglasim.
Opredelio sam se za nov Citizen AT0860-22E za 240 evra. Uzeo sam ga u Bomar-u i dobio 20 % popusta, posto je casovnik deo Citizen Eco drive kolekcije (morao sam da im ostavim bilo koji sat na baterije). Odmah sam narucio i originalnu titanijumsku narukvicu za njega, koja kosta cak 10000 din (skoro 100 evra).
Sat me je odusevio na prvi pogled! Video sam ih dosta i pre i posle njega, ali mi je ovaj stalno bio u mislima.Tako to najcesce biva: ili ti se nesto svidi na prvi pogled ili uopste ne!
Inace, ne volim nabudzene satove a uz to mislim da je ovo bila prilika koju ne treba propustiti.
Kozni kais nije los i daje na eleganciji, ali mislim da mi je prakticniji titanijumski. Iako se mozda manje grebu, celicne narukvice su prilicno teske.
Kako kupovinom od preko 15 000 din. sticem "Privilege card" koja obezbedjuje popust od 10 % do kraja 2011. godine, narukvicu cu takodje platiti jefitinije.
Evo osnovnih informacija:
Citizen AT0860-22E Marinaut Titanium Eco-Drive Chrono
Eco-Drive Quartz movement.
Charges in Sunlight or Indoors. No Batteries to Change.
150 day power reserve.
Date feature at 4:30 hour.
One-second chronograph measures up to 60 minutes.
12/24 Hour Time.
White Titanium Case and Leather strap.
Saphyre crystal.
Dimensions: For MEN.
Length: 52 mm.
Wide: 49 mm.
Dial diameter: 36 mm.
Height: 12 mm.
Weight: 66 g.
Bookmarks sajtovi