Evo da se ja javim posle toliko vremena.
Narukvica koju sam u "Bomaru" narucio 30.09.2010. stigla je posle 8 meseci (recima: osam meseci)! Prilikom narucivanja rekli su mi da se ceka par meseci, ali niko nije ocekivao ovoliko...kakav bezobrazluk! U medjuvremenu sam vise puta zvao da pitam sta se desava sa narudzbinom i kad ce narukvica stici i svi su odgovori bili po tipu "uskoro ce da stigne, narucena je". Nije pomagalo ni to sto sam na trenutke morao da budem neprijatan.
Posto se radi o titanijumskoj narukvici koja kosta 100 evra, kada je konacno stigla nisam imao novac jer sam ga cekajuci zavrsetak neverovatne misije ulozio u nesto drugo posto sam procenio da nece nista biti od narukvice. Ponovo sam skupio novac za mesec dana. Trazili su da im ostavim sat kako bi montirali narukvicu u svom serivu u Novom Sadu i to je sve trajalo 7 dana.
Glavni problem nastaje kad sam preuzeo sat. Naime, primetio sam da je u medjuvremenu oguljen i to ne bas malo (nemam neki kriterijum za ovo, to je ovo moja proscena). Ne primecuje se na prvi pogled, ali cim se malo zagleda vidi se.
Ovo sam primetio kad sam preuzimao sat, ali mi je tada delovalo da to moze da se ukloni brisanjem i nista nisam prijavio radniku. Medjutim, kad probah kuci da obrisem, nema sanse. Primecuje se! Sad se nerviram, psujem ih i ne znam sta da radim!
Ja ga sigurno nisam ogrebao, jer sam ga vrlo pazio i cesto ga gledo uzivajuci u njenovoj lepoti, pa bih sigurno priometio da sam ga prethodno ostetio.
Ne znam sta da radim sad. Da li da ih pozovem ili sta? Jel jos neko imao slicno iskustvo? Ajde javite se...bas mi je krivo sto je sve ovako ispalo.
Bookmarks sajtovi