Uvek podrzavam "isterivanje pravde", nema nam druge. U suprotnom, nista se nece promeniti u smislu postovanja kupca!
Uvek podrzavam "isterivanje pravde", nema nam druge. U suprotnom, nista se nece promeniti u smislu postovanja kupca!
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Ljudi, lako je zalagati se za "isterivanje pravde" kada je neko drugi u pitanju, ali je tesko za to se izboriti u zemlji Srbiji. Nadam se da ste svesni sta to znaci. Kako sada stoje stvari, realno gledano sanse da nesto uradim su vrlo male...a uz to, ja nemam vremena, energije ni zivaca da se rvem sa "Bomarom" nedeljama i mesecima.
Ja sam prosao tako kako sam i to je gotova stvar za koju sam i sam delimicno odgovoran. Medjutim, ne dozvolite da se vi nadjete u slicnoj situaciji.
Zato vam savetujem da kad god ostavljate sat u neki servis, obavezno trazite da se prethodno pregleda i na potvrdi o njegovoj predaji naznaci postoje li ostecenja i kakva!
Ovo je posebno vazno ako je casovnik nov i neostecen. Meni nije na pamet palo da moze da se nesto ovako desi, ali da sam procitao ovakav post ranije sigurno bih se drugacije ponasao...
Posto ovaj forum treba da kroz razmenu iskustava clanova omoguci ljudima da sprece odredjene nezeljene situacije, mozba bi bilo dobro da admin splituje ovu temu i drugi deo nazove "Negativno iskustvo sa Bomarom", "Ostecenje sata u servisu" ili slicno, kako bi posetioci mogli lakse da znaju o cemu se radi u temi. Neka ova tema bude negativna reklama za pomenutu firmu, jer je itekako zasluzuju.
Hvala vam na sugestijama i podrsci. Ako se nesto novo desi povodom ovoga, pisacu.
Bookmarks sajtovi