Pih, verovatno poslednji sat koji bih pogledao za 30k$.
Pih, verovatno poslednji sat koji bih pogledao za 30k$.
ja cisto sumnjam da je kopija!
nece covek da dodje u neprijatnu situaciju, da ga hapse na granici
mada ce verovatno sutra reci da je kopija
Ama ljudi, video je raspravu na forumu o Hublot satovima i resio da proveri ...
Sve nesto razmisljam - mozda su nam neki od tih politicara i clanovi?
No time to lose
^ Moguće, sasvim moguće.
Bilo bi lepo da se jave ako su zaista među nama. Nećemo im ništa, obećavamo... samo ćemo malo da ih banujemo.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Ovaj...kako da kazem...ovaj...moram vam priznati...JA sam Ceda Jovanovic, naravno sakriven pod nick-om "njegovo velicanstvo" banja i JA sam kupio sat od 30.000 ali ne dinara nego doRala i JA vozim dzip od 100.000 ali ne doRala vec evroVa koji su mi simpatizeri poklonili,ovaj mislim dali na uzivanje, pa cu ja njima dzip vratiti,ovaj sutraaa, mislim,ooovaaj, MALO sutra.....
Poslednja ispravka: banja (14.10.2011. u 12:55)
Historia est magistra vitae!
Ljudi su kao satovi, neki žure, neki kasne, a ima i pokvarenih.
ma, nije to njegov sat. kako je vec, siroma', objasnjavao, dzip mu je pozajmio prijatelj, zakup vile placaju obozavaoci, pa se nekako snasao i za ovaj satic.
jole777 kaže:
Nije neki fazon,ali je prigodan kao off topic za ovu temu....
Pored male devojčice u avionu, sedi političar putujući na neku sednicu.
Okrene se prema njoj i kaže: " Ne bi li mi malo razgovarali ? Čuo sam da vreme putovanja prođe brže, ako se razgovara sa suputnicima !".
Devojčica, koja je upravo bila otvorila knjigu, zatvori je, okrene se prema njemu i kaže:
- " O čemu bi vi hteli razgovarati ? ".
- " Ne znam zapravo ", kaže političar, " kako bi bilo da govorimo o nuklearnoj energiji ? ".
- " U redu ", kaže devojčica," to bi bila zanimljiva tema, ipak mi dozvolite da vas pre toga ja nešto pitam !
Konj, krava i ovca jedu jedno te isto - travu ! No ovca izbacuje iz sebe sitne kuglice, krava pljosnate kolače, a konj izbacuje komade suve trave. Zašto je to tako ? ".
Nakon kraćeg razmišljanja kaže političar:
" Ne znam kako da to rastumačim ! ".
- " Smatrate li se onda dovoljno kompetentnim da govorite o nuklearnoj energiji kad ništa ne znate o običnom govnu ! "
SVAKA SLIČNOST SA DOMAĆIM POLITIČARIMA, SASVIM JE SLUČAJNA I ZLONAMERNA !
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Moramo se Vlado malo nasaliti na racun NEKIH koji se na NAS racun sale vec odavno...samo "nama" pre nije do smejanja, vec do plakanja od muke, ali dobro....
EDIT: Da se osvrnem i na komentare o navodnoj replici...Ako moze da nosi skupocena odela, vozi skupocene aute, zivi u vili, pa zasto ne bi mogao da ima i skupoceni sat...
Zato braco draga ja ucim veelike skole, da bi i ja sad nosio digitalni casio a za deset godina sat od 30.000 dolara...toliko o nasoj muci i nauci...
Pozdrav
Poslednja ispravka: banja (14.10.2011. u 13:13)
Historia est magistra vitae!
Ljudi su kao satovi, neki žure, neki kasne, a ima i pokvarenih.
Nešto si se ti tu preračunao...za 12 godina...