Pre nepunih godinu dana kupio sam Diesel sat u radnji STR "KIĆA" u tržnom centru Skver u Užicu.DIESEL� Watches Analog:Watchess Analog DZ1131
Za to vreme sat je preko dva meseca bio na popravci!!
Mesečak dana posle kupovine sat prvi put staje. Odnosim ga u radnju i tu mi kažu da je problem baterija koja je zamenjena i baterija naplaćena 300 din (popravka trajala 10-ak dana). Tom prilikom poklopac sata je toliko izgreban, kao da ga je skidalo dete kašikom. Mesec dana posle toga sat ponovo staje, ponovo ga ostavljam u radnji, i problem ponovo baterija, koju ovaj put posle svadje sa gazdom nisam hteo da platim (popravka 10-ak dana). Pre 3-4 meseca sat PONOVO STAJE, ista procedura, ostavljam ga u radnji i dobio sam ga tek za 47 dana!!! Tada prvi put dobijam i kartončić da je sat bio u servisu (što me navodi da je gazda dva puta sam otvarao sat zbog baterije). Kada sam dosao da podignem sat primetio sam da su otpale crtice za 8 i 10(ponovo 10-ak dana popravke).
Pre tačno mesec dana se desio poslednji kvar kada sam izašao u grad i primetio da je sat potpuno zamaglio iznutra. Sutradan sam ga odneo u radnju i od tada me nisu zvali. Danas sam otisao da vidim šta je sa satom, da bi mi radnica 'ladno rekla da je gazda zaboravio da pošalje sat u servis!!!Tada sam stvarno poludeo i poslao ih sve u ....... Za sve silne popravke na satu u garanciji stoji da je samo jednom bio u servisu, na šta gazda odgovara da on nema ništa sa tim i da je kriv servis u Beogradu.
Nadam se da se nisam previše raspisao ali sam morao da podelim svu gorčinu i razočaranje sa ljudima na forumu i da posavetujem da dobro razmisle sta kupuju i od koga kupuju.
Iza svih reči odgovorno stojim svojim imenom i prezimenom.
Ivan Šobotović, Užice
Bookmarks sajtovi