Ne vredi mnogo,nije ni ispravna recimo od nekih 40 do 70 eura.
Pozdrav
Ne vredi mnogo,nije ni ispravna recimo od nekih 40 do 70 eura.
Pozdrav
Ako se se do mehanizama dolazi samo ako se skida staklo može doći do pucanja istog!
Postoje mehaničari koji i ne žele da vide takve kvarove ali koliko znam da se popraviti! Napominjem mehaničar nisam ali znam kako rade. E sada ja ti mogu dati broj telefona za bilo koje staklo za bilo koji sat. Uzme se mera i čovek ih napravi! Enes, savet ti je da prvo pogledaš koji mehaničar ima krunicu za taj sat pa ga onda kupi. Koliko ti traži para?
Vrtimo se oko 100 eura ali meni je muka što ja sve popravke moram da šaljem satove u Beograd mi nemamo časovničara.
On traži ja se nećkam.
Poslednja ispravka: enes (17.11.2010. u 17:16)
Odustani od toga!
Mozes mnogo bolji Geneve da nadjes za te pare,pre svega ispravan. Odustani,slazem se sa Angelom.
I ja mislim da bi trebalo da odustaneš, dosta je to novca za pokvarenu Geneve, plus što ni popravke nisu jeftine...
Odustao sam posle prve poruke, već eto bio mi se svideo volim te stare klasične čuke, ja nemam ni jedan mlađi sat od 20 godina.
Angel II samo jedno pitanje da ne idem u OFF da li se rade stakla za sve vrste satova i koliko je to skupa investicija. Imam jedan Seiko sa qvarcnim mehanizmom negde s'kraja 80-tih na kome mi je puklo staklo i tako stoji vec dugo vremena. Verujem da sat nije vredan ali sam ga dobio za zavrsetak osnovne od oca pa bih ga voleo poraviti. Kada sam ga nosio pre jedno desetak godina niko nije imao staklo. Stoji tako u kutiji vec dugo vremena, izvadjena je baterija pa se nadam da mehanizmu nije nista. Posle pada mi je radio ali nije mogao da se nosi jer se staklo raspalo u komade ispao mi je na plocice u kupatilu.
lesa sajdzija mladenovac 064 112 7596 moze da ti napravi sve sto pomislis pa i to staklo verujem
Bookmarks sajtovi